Truck Trailer Specifikationer

Truck trailers är avgörande för förflyttning av gods. Dessa vagnar används för att transportera allt från fryst mat till boskap till byggmaterial. Många typer av lastbil släp finns, ofta anpassad för att inrymma en viss typ av gods. Du kan hålla koll på dessa olika typer av vagnar genom att lära de specifikationer som skiljer dem från varandra. Torra Vans

Luftupphängning torra skåpbilar, även kallade skåpbilar frakt, torra skåpbilar eller skåpbilar box finns i en mängd olika längder, som sträcker sig från 28 till 53 fot. Deras bredder kan vara var som helst från 96 till 102 inches, och deras höjd är oftast i mellan 12,5 och 13,5 meter. Kortare torra skåpbilar används vanligen för lokala leveranser eller tillsammans med andra skåpbilar. Den största storleken på torr van, den 53-fots van, har cirka 3800 kubikmeter kapacitet. Termen "luft ride" hänför sig till suspensionen systemet för skåpbilar. Dessa trailers kan komma med allt från åtta till 16 hjul.
Kylvagnar

kylvagnar också kallas reefer skåpbilar, används för att transportera färskvaror, vanligtvis livsmedel av något slag. De ser väldigt mycket ut som torra skåpbilar, med undantag för en kyl-modul, som vanligtvis är placerad längst fram i vagnen och bränsletanken som driver den, vilket vanligtvis är upphängda från botten av släpvagnen. De finns i samma intervall av längder som torra skåpbilar, liksom samma dimensioner. De vanligast kommer i åtta-hjuliga modeller, men finns även med så många som 16 hjul. Dessa vagnar kommer i modeller med en enda temperatur eller flera temperaturer och har oftast en lägre lastkapacitet än torra skåpbilar med samma längd.
Containerfartyg

containerfartyg är släpvagnar som är särskilt utformade för att utföra internationella lastcontainrar med olika storlekar mellan 20 och 45 meter i längd. Dessa vagnar kommer i modeller som är särskilt utformade för en viss storlek på last container. Emellertid andra justerbara modeller finns också som kan ändra storlek beroende på storleken hos lastcontainer det har att bära. I allmänhet är dessa oftast är ca 41,5 meter lång, 98 inches bred och 51,5 meter hög.
Flat

flak lastbil släp inte har en låda men är istället helt enkelt plana ytor på vilka gods kan läggas. Dessa vagnar används oftast för att transportera överdimensionerad last som inte skulle passa i en vanlig last van. De finns i standardlängder som spänner från 26 till 48 meter och kan fästas på en lastbil en i taget eller i tandem. Deras däck varierar i höjd från 54 till 60 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143262.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.