Hur man registrerar Homemade släp i Indiana

Indiana invånare är skyldiga att ha en registreringsskylt och registrering för alla fordon, inklusive hemlagad släp, innan du använder dem lagligt på vägen. Eftersom din hemgjorda trailer är en nybyggd bil, måste du också få en titel för att bevisa att du äger det innan du kan registrera trailern. Kontrollera att din trailer säkert kommer att dra önskad mängd vikt, och kontrollera att dina blinkers och bromsljus fungerar. Du kommer att behöva fylla i två statligt utfärdat former under tilldelningen och registreringen. Saker du behöver
Ansökan om Certificate of Title - Statligt Form 205 flygbiljetter State Form 39530
Certified skala kvitto
personliga identitetshandlingar
Visa fler instruktioner
Skaffa en avdelning
1

Besök någon Indiana licens gren under kontorstid och be för ansökan om Certificate of Title - Statligt Form 205. Du kan också ladda ner och skriva ut blanketten från Indiana Bureau of Motor Vehicles, eller BMV, hemsida, via länken i avsnittet Resurser. Fyll i formuläret ut helt, och returnera den till BMV. BMV arbetare kommer att utfärda en Vehicle Identification Number, eller VIN, för din släpvagn.
2

Stämpla ramnumret läsligt in din släpvagn är skumt.
3

Ladda ner och skriva ut blanketten Intyg om polis /fysisk inspektion av ett Indiana Resident Fordon /Vattenskotrar - statsformen 39530 från Indiana BMV hemsida. En länk till denna form är i avsnittet Resurser. Ring din lokala polisen och be om en besiktning. Den polis som inspekterar din last trailer och slutför formuläret kan ta ut en avgift på upp till $ 5 för denna tjänst.
4

Ta ifyllt och undertecknat formulär 39530 till BMV, där medarbetarna kommer att ge dig titel för din släpvagn. Addera Registrering
5

Ta din släpvagn till en certifierad skala för en officiell bruttovikt. Skala arbetare kommer att ge dig ett kvitto som visar din trailerns vikt.
6

Samla släpets titel, dina personliga identitetshandlingar, skala kvitto, och pengar för anmälningsavgifter, och återgå till BMV kontoret för att registrera och tallrik din släpvagn. Trailer registreringsavgifter varierar, beroende på totalvikt din släpvagn. Använd länken i avsnittet Resurser för att hitta en komplett lista av avgifter.
7 registreringsskyltar behövs för Indiana släp.

Bolt registreringsskylten ordentligt på baksidan av din hemgjorda trailer, och bifoga registrering klistermärke till det övre högra hörnet av plattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143261.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.