Hur Nivå din lastbil

Med kontinuerlig användning av någon truck , tillägg och borttagning av tunga laster , och personlig anpassning till fordonet , kommer suspensionen småningom bli skev och inte längre nivå . Den bakre änden kommer sag eller den främre änden ska dyka lägre än det borde. Detta kommer att göra slitage starkare på andra fordonskomponenter och orsaka ojämn mönsterdjup på däcken . För att fixa eller undvika dessa problem , är installationen av en lastbil utjämning kit rekommenderas . Instruktioner
1

Identifiera huruvida lastbilen behöver ett kit fordon utjämning omedelbart , eller om du vill investera i en för att bidra till att förebygga framtida skador.
2

Bestäm vilka slags utjämning kit behövs . Strut extensions kit inkluderar distanser läggas till toppen av stagen . Coil spacer kit är liknande men de lägger distanser till toppen av skopor fabriken våren . Torsion nyckel kit tillåta manipulation av hissen genom justering av torsionsstaven . Block kit justera höjden på den bakre änden av fordonet.
3

Välj rätt kit för att installera. Utjämning kit är specifika för fordon och modell så att välja rätt man är nödvändig .
4

Installera valda kit . Detta kan åstadkommas personligen om du är fordonsunderhåll kunniga , men att hitta en erfaren tech är också ett alternativ . Alla på en bil garage bör kunna göra de justeringar eller känner någon som kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143258.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.