Vad är Truck ventilspindlarna?

Lastbil ventilspindlar passar genom ett hål i däcket kropp och ansluta till däckets inre. Luft införes genom ventilspindeln för att bibehålla lufttrycket i däcket. En felaktig ventilspindel kan tillåta luft att läcka ut från däcket, vilket resulterar i osäkra körförhållanden. Material

Truck ventilskaften är oftast gjorda av ett syntetiskt gummi som kallas EPDM, som tolererar ett brett temperaturområde utan brister och som förblir flexibel även vid temperaturer under nollpunkten. I motsats till naturgummi, motstår EPDM skador från ozon och frätande kemikalier. Lätta lastbilar och anpassade hjul kan ha metall ventilspindlarna med en gummibussning som fästs på hjulet med en mutter.
Lätt lastbil ventilspindlarna

Några lätta lastbilar kan vara utrustad med hög belastning däck som kräver högt tryck ventil stjälkar. Vanligtvis är lätta lastbilar utrustade med vanliga däck med maximalt lufttryck på 65 pounds per kvadrattum (psi).
Medium och Heavy Truck ventilspindlarna

ventil stamceller typerna skiljer sig med de typer som används av hjul. Aluminiumhjul använder O-ringstätning typ ventil stjälkar. Stålfälgar använder en 0,625 ventil hål och mässing som används i mässing stjälkar måste vara flexibel.
Byte

Truck ventilspindlarna får mer slitage än bil ventilspindlarna grund av tyngre laster, högre körsträcka mönster körning och mer extrema driftsmiljöer. Ventilspindlar bör undersökas regelbundet för att se till att de är oskadade, har några sprickor och inte förlora lufttryck. Ventilspindlar bör bytas när ett däck ersätts.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143254.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.