2000 Chevy Tahoe specifikation

Den 2000 Chevy Tahoe är en SUV finns med två-eller fyrhjulsdrift. Detta var det första året i Tahoe andra generationens design. Denna fullständig omarbetning inkluderade en ny kropp, större sittplatser och en mer hållbar framdrivning. Edmunds heter Tahoe en av sina bästa val för en full-size SUV 2000. Motorer

2000 basmodell Chevrolet Tahoe är utrustad med en 4,8-liters Vortec overhead-ventil V-8 motor. Denna motor har en effekt på 275 hästkrafter. På de exklusiva LS och modeller LT, en 5,3-liters Vortec V-8 är standard, med 285 hästkrafter. Den enda transmissionen är en elektroniskt styrd fyra-växlad automatlåda.
Strukturella förbättringar

Enligt Automotive.com, "Tahoe konservativa hy döljer den högsta-tekniken fullt -size SUV på marknaden. " Den 2000 Tahoe var omskapas med en starkare, styvare ram och kropp. Body plåt är tillverkad av ett starkt, buckla-resistenta stål. Den mer rundade designen som större glasyta och förbättrad aerodynamik och synlighet. Korrosionsskydd förbättrades. Undertill var differentialhuset stärkas, styvare drivaxlar tillhandahölls och en mer hållbar bakaxel tillsattes. Bromsar på Tahoe är låsningsfria fyrhjuliga skivor. Den Tahoe axel förhållandet är 3,73-1.
Interiör och Kapacitet Cargo

Tahoe interiör är utrustad för att ge plats sex. Vissa Tahoes är utrustade med en valfri tredje sätesraden, så dessa modeller att bära så många som nio passagerare. Sidokrockkuddar finns på många modeller. År 2000 var en taklucka tillgänglig för första gången. För last började Chevy erbjuda ett stycke lyft upp bakluckan som ett alternativ till dubbla swing-out dörrar. Med baksätet nedfällda, är Tahoe lastkapacitet 108 kubikfot, och med alla säten upprätt sin lastkapacitet är 63,6 kubikfot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143252.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.