Hur man gör en anpassad rigglastbil Trailer

Anpassa sina åkattraktioner är mycket populär bland kommersiella lastbilschaufförer, särskilt självständig ägare-operatörer som äger sin traktor med släp. Hur mycket du anpassar en trucker väljer att införliva i riggen begränsas endast av sin fantasi och plånbok. Anpassade lastbilar kör allt från bara några tillägg, såsom krom stackar eller anpassade stänkskydd, att utförligt utformade show lastbilar med genomarbetade teman muralmålningar på både traktor och släp, extrema behandlingar belysning och helt renoverade och omgjorda interiörer. Åkarna har varit kända för att investera hundratusentals dollar i sina egna stora riggar. Instruktioner
1

forskning innan du hoppar i. Börja långsamt. Lägga till anpassade handen vid din lastbil kan bli beroendeframkallande och dyrt snabbt. Många lastbilsförare har upptäckt efter att den anpassade riggen process som de har spenderat en massa pengar för att bara avsluta med en slumpmässig design som inte uppfyller dem när de ser de riggar för rutinerade customizers.
2

Gå till anpassade big-rig tävlingar för att se en mängd olika plattformar och få en uppfattning om alla de alternativ som finns för dig. De flesta lastbilar customizers är mer än villiga att visa dig sin stolthet och glädje och ger dig tips om var du kan få de bästa målar jobb, var att handla för den enorma mängd egna produkter tillgängliga och var man får de bästa köper. National Association of Show Lastvagnar sponsrar flera anpassade lastbil tävlingar hela USA Besök organisationens webbplats för en lista över kommande spelningar. En annan stor industri visar att också en tävling lastbil skönhet är Great American Truck Show hålls varje sommar i Dallas, Texas.
3

Få en anpassad färg jobb. Du kan special-order anpassad färg direkt från lastbilen återförsäljare när du beställer riggen. Det finns också många målerier och muralists som är specialiserade på stora plattformar.
4

Beställ en egen sovplats. Många show lastbilar är utrustade med hytt omvandlingar. Du kan ändra din befintliga lastbilshytt eller special-order en sovhytt omvandling när du köper traktorn.
5

Klä upp din rigg med beställnings-rostfritt trim arbete, speciella plattor däck, kromade stackar och LED-lampor. Neon har blivit mycket populärt, speciellt placeras under hytten steg och längs fotsteg.
6

Dekorera din hytt interiör. Många anpassade traktorer har trägolv, speciella platser och detaljer såsom inbyggda skåp, platt-TV, dusch, kök, tapeter och panel --- precis vad som helst du kan bild. Mer detaljerat detaljerade hytter kan omfatta guldpläterade sits fästen och vippströmbrytare. Vid lastbil visar, be andra lastbilstillverkare customizers om de kommer att låta dig ta en titt inuti. De flesta är mer än glada att visa sin egen dekor.
7

Uppgradera dina däck och hjul. Speciella fälgar och däck kan göra en dramatisk uttalande, speciellt på en 18-hjuling. Custom fälgar är lätt tillgängliga för stora plattformar. Vissa åkarna har gått så långt som att lägga spinnare till sina stora bilar. Vissa byta till super-enkel släpvagn däck istället för duals. Super-singlar lägg till utseende och även bidra till att förbättra bränsleekonomin. Som en speciell touch på utställningar, kommer många åkarna vara säker tillverkaren markeringarna på alla hjulen är uppradade, då de kommer att spendera timmar beskriver däcktyp med märkpennor för att matcha färgen ordningen på traktor och släp.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143243.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.