Hur jag Shelve för Chemical Storage i Vans?

Många skåpbilar används som arbete lastbilar för rengöring, målning och andra industriella yrken typ som kräver kemiska leveranser att finnas tillgängliga på arbetsplatsen. Vid utformningen av hyllor för denna ansökan ska två viktigaste frågorna vara uppfyllda. För det första måste styrkan av hyllorna vara betydande, eftersom det vid £ 8. per gallon för genomsnittliga vätskor en hel del vikt kommer att stödjas. Vidare måste utformningen av hyllan främja säkerheten genom att hålla kemikalier från att glida av hyllan. Saker du behöver
3/4-tums plywood för 1-av-2 timmer
1-av-4 timmer
Drill
Behandlade däck skruvar
Hammer
Wood lim
Nails
Plåtskruvar
Visa mer Instruktioner
1

Cut ¾-tums tjock plywood för sidorna, toppen och botten av hyllan. Gör alla bitar 12 inches bred, vilket ger en 12-tums djup enhet. Mät höjden på insidan av van och skär sidostyckena så att toppen av hyllan faller bara under kurvan ut till taket, minus 3 1/2 inches för basen. Mät bredden på det område du vill att bordlägga och skär av toppen och botten på längden därefter. Använd en cirkelsåg vid alla snitt.
2

Skär två stycken av 1-by-4 timmer till längd lika med bredden av de övre och nedre delar av hyllan. Skär fyra stycken 10 ½ inches lång. Limma och spika två av de korta bitarna längs ena långsidan, ena överlappar varandra för att bilda ett L. Upprepa med de återstående korta bitar.
3

Lägg de korta stycken placerade så att deras ytterkanterna är så långt ifrån varandra som det långa 1-by-4s är långa. Ställ en 1-av-4 på kanten på utsidan och den andra platta på insidan. Limma L-formade ändarna av dessa bitar och spika den långa 1-by-4s till dem för att bilda ett fack som lång och bred som botten av hyllan. Detta är basen.
4

Lim och skruva sidorna, topp och botten tillsammans för att bilda ramen av hyllan, med övre och undre överlappande sidorna för att göra ändarna av övre och nedre bitar spola med utanför ansikten sidostyckena. Använd trälim och en 5/8-tums behandlade skruvar däck. Skruv basen till botten av hyllan med den platta 1-by-4s mot botten av enheten. Använd 1 ¼-tums skruvar.
5

Skär tre 1-av-2s för att passa mellan ändarna på hyllan och limma och spika en nedanför toppen, mellan sidorna, spola med ansikte. Limma och spika de återstående två på baksidan av enheten, en upptill och en nedtill. Ställ dem i ¼-tum från baksidan.
6

Mät och skär en bit av 1/4-tums plywood för att passa inuti baksidan av hyllan. Nail det till ett-för-2s vid toppen och botten. Skär sex stycken 1-av-2, 12 inches lång. Installera dem jämnt fördelade mellan toppen och botten av hyllan längs båda sidopaneler. Limma och spika dem på plats med den främre änden 1 tum högre än ryggen. Detta är din hyllstöd.
7

Mät och skär tre hyllor från 3/4-tums plywood, 12-inches bred, för att passa mellan hyllan ändarna. Limma och spika dem till hyllstöden. Skär tre bitar av en-för-2 samma längd som hyllorna och limma och spika ett till den främre kanten på varje hylla.
8

Skär tre bitar av en-för-4 för att passa mellan den främre läppen av hyllan och på baksidan av enheten. Skär en 22 ½-graders mitra på varje bakre änden för en bra passform. Limma och spika dessa, jämnt fördelade, att dela upp varje hylla i fyra sektioner. Fäst hyllan metall ribbor van vägg med självgängande en ¼-tums plåt skruvarna genom en-för-2 vid den övre delen av ryggen och en-av-två i botten av den tillbaka. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143241.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.