Hur säkra ett fat i en lastbil säng

Transportera fat eller en 55-liters fat i en öppen flaket kräver vissa förberedelser och säkerhet kunskap innan du "ladda och gå." Det finns faktorer som måste beaktas, liksom innehållet i pipan eller ens byggandet av pipan. Oavsett omständigheterna, är säkerheten den viktigaste faktorn för dig och andra bilister du möter på din resa. Saker du behöver
Spännband
Rope
Chain
Visa fler instruktioner
1 Placards ger klass identifiering och fara anmälan.

Tänk först vad ditt fat innehåller. Om din behållaren är tom, men har tidigare haft någon form av farligt ämne eller avfall, måste det anses fullt för transportändamål. I detta fall måste märkas för identifiering. Federal lag är strikt i denna oro. Om du befinns vara transportera farliga ämnen felaktigt kan du bli föremål för federala och delstatliga straff, vilket kan innefatta böter eller fängelse.
2

När du har identifierat och märkt din behållare ordentligt, vikten av din behållare måste beaktas. Med volymen, kan en fullständig 55-liters fat väger 385 £. eller mer. På grund av vikt oro, bör behållarna säkras framifrån och bakåt och aldrig tvärtom.
3 Se till att dina bindningar inte är skadade, speciellt om du använder repet.

Om din lastbil är utrustad med fästskruvar eller rutade mottagare du kan använda kroken ändarna av en spärr-rem för att säkra cylindern. Man kan aldrig säkra behållaren för mycket. Du bör också säkerställa att trummans botten, men den översta är mest viktigt som att förhindra tippning och spill av innehållet. Kom ihåg att på grund av tröghet bindningen du använder för att säkra behållaren måste kunna tåla mer draghållfasthet än vad som skulle vara nödvändigt enbart för vikten av behållaren.
4

Godartade material behöver ingen speciell märkning, även de säkra mekanismer bör ändå följas. Om ditt fat bär godartade material reglerna transporter är mindre stränga, men du bör kontrollera reglerande stadgar med lokala byråer innan du antar att det är OK att transportera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143235.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.