Hur du fyller på ett inbyggt släp

Laddar ett inbyggt släp innebär backa släpet upp till en lastkaj så att hamnarbetarna att ladda frakten. Lastbryggan hasplåt kommer att införas för att göra det möjligt för gaffeltruck att köra från bryggan på sängen av trailern. Frakten laddas sedan en pall åt gången tills hela bädden av släpvagnen har lastats. Vikten av den last får inte överstiga den bruttovikt rating fordonets vikt. Saker du behöver
lastkaj
gummilister
Stoppkloss
Dockningssystem plattan
Forklift
Load stabilisera uppblåsbara påsar
Visa fler instruktioner

1

Kör trucken i läge så att du kan se lastkaj i båda dina speglar. Trucken måste vara i linje med den riktiga dockan innan du backar.
2

Ut ur lastbilen och öppna bakdörrarna genom att lossa spärren och svänger dörrarna hela vägen runt så att dörrarna beröring sidorna av trailern.
3

Få i lastbilen och kontrollera både passagerare och förare sidospeglar medan säkerhetskopiering. Stanna lastbilen strax innan den når lastkaj. Ut och gå tillbaka till bryggan för att kontrollera justeringen. Få tillbaka i lastbilen och tillbaka lastbilen fram till trailern kommer i kontakt med stötfångare av gummi docka. Dra åt parkeringsbromsen och sedan komma ut ur lastbilen och lägg stoppklossar mellan släpvagn däck för att förhindra rullning.
4

Använd hydraulspaken att lyfta stålplåt dockan och sätter ner inne i trailern säng.
5

Drive en eller två staplade pallar i taget på bilen med gaffeltruck. Ställ in den första lastpallen på den vänstra sidan av trailern i fronten sedan placera den andra paletten till höger om den första lastpallen i fronten. Lastpallar på detta sätt tills hela kortleken i den medföljande släpvagnen har lastats.
6

Place uppblåsbara belastning stabilisatorer på baksidan av de senaste lastade två pallar. Avlägsna plattan stål belastningen från släpvagnen sängen. Ta stoppklossar. Släpp parkeringsbromsen och dra trucken framåt 15 meter. Komma ut och stängde släpets dörrar genom att stänga spärren tight, sedan placera en belastning sigill på släpet låset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143234.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.