Hur Anpassa Chevrolet Silverados

Om du inte är en begåvad designer, skräddarsy en Chevrolet Silverado är en svår uppgift, och kan kraftigt minska lastbilens återförsälja värde om du gör dåliga val. Safe, eklektisk samlingar är okej, såsom säng skenor, penna-rand kit, eller anpassade hjul och däck, men den största effekten och den största mervärdet uppnås genom att följa en välplanerad tema. Budgeten bör också vara en faktor. Det är väldigt lätt att spendera mycket mer än väntat, särskilt om anpassad färg eller interiör uppgraderingar läggs. Instruktioner
1

Utveckla ett tema för Silverado lastbil. När du har en specifik idé i åtanke, är det mycket lättare att göra tillbehör och färg val. De flesta teman är indelade i kategorier som sport lastbil, off-road, land gentleman, show lastbil och många andra underkategorier.
2

Arbete i lager. Grafik program, till exempel Photoshop, använda lager för att utveckla sin slutprodukt. Följ samma tillvägagångssätt och först utveckla fjädring profil och bakgrundsfärger att tillbehören kommer att belysa. Lägga slumpmässiga bitar av krom eller ränder till en lastbil med försämrad färgen är fel väg. Installera anpassade hjul innan du ställer in den suspension för off-road bruk är också sjuk rekommenderas. Ändra suspension eller måla först, och ha en bra bakgrund "lagret" att bygga på.
3

Installera väl valda tillbehör för att lägga till goda höjdpunkter. Visa av den stora lack genom att välja produkter som komplement, inte förringa den totala effekten. Till exempel, dyra kromade fälgar är opraktiska för användning i terräng, där de kan vara lätt böjda - och de verkligen inte passar temat. Robust, förstärkta stålfälgar är ett bättre val.
4

Begränsa dina val och vara mycket selektiv i att lägga till tillbehör. För mycket blir röran och förringar den övergripande, färdiga produkten. Bra design skapar intresse för hela objektet, inte bara selektiva delar. Uppmärksamma Silverado s detaljer som gör den speciell, men behålla det övergripande temat balanserad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143232.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.