Hur man laddar ett kylskåp Into en pickup

Få saker är mer utmanande än att ladda en tung apparat i en pickup. Om inte lastas på ett säkert sätt eller ordentligt i pickup truck, kan du skada kylskåpet och eventuellt din hälsa som följd. Enligt Energy Manager Training, kan en kylens kompressor fjädrar sträcka, komprimera eller bryta när den är lastad på baksidan av en lastbil och kört på vägen. Överväga att söka hjälp av två eller tre starka individer att ladda kylskåpet i din pickup. Saker du behöver
Tape
varukorgen eller dolly Sida 2 eller 3 vänner
spännband och vinsch
Visa fler instruktioner
1

bort Alla Artiklar från kylskåpet och koppla bort kylskåpet från strömkällan. Ta alla livsmedel och flytande föremål, pannor, plåtar och galler ur kylskåpet och placera dem i ett säkert område. Du kan säkra lösa föremål i kylen, såsom hyllor, med tejp i stället för att ta bort dem från kylskåpet.
2

Avfrosta kylskåpet och låt det torka ordentligt. Dörrarna till kylskåpet bör lämnas öppet flera timmar i luften efter avfrostning. Kylskåpet på en vagn eller dolly och rulla den till pickup
3

Slide. Du kan köpa en hand kundvagn eller dolly från din lokala järnaffär eller hyra en från ett företag specialiserat på rör, såsom U-Haul.
4

Placera dig själv på ena sidan av kylskåpet och styra andra medhjälpare till motsatta sidor av kylskåpet. Något böjer knäna, samtidigt som ett bra grepp på kylskåpet och sakta börja lyfta kylskåp upp och in i pickup. Du bör hålla kroppen vänd mot objektet samtidigt som du lyfter den och använda långsamma och mjuka rörelser för att undvika att såra eller anstränga musklerna i ryggen under processen.
5

Skjut in kylskåpet på baksidan av pickup, så långt som möjligt och fäst den vid fordonet med en stark tie-down eller vinsch. Kylskåpet bör förbli i upprätt läge under hela transporten. Du kan köpa spännband eller en vinsch från järnhandeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143231.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.