Hur kan man förbättra gas körsträcka på en 2006 Toyota Tacoma

Om du äger en 2006 Toyota Tacoma lastbil , det finns ett antal saker du kan göra för att öka bränsleekonomi att trucken får när det är på väg . Den 2006 Toyota Tacoma levereras som standard med två - hjulsdrift , får 18 mpg i staden och 24 mpg på landsväg . De fyra - wheel - drive alternativet får 16 mpg i staden och 20 mpg på landsväg . Instruktioner
1

Undvik snabb acceleration och inbromsning så mycket som möjligt . Att tvinga bilen att påskynda och bromsa snabbt kräver mer gas och kommer därefter att leda till en lägre bränsleekonomi för din Tacoma lastbil .
2

bort all övervikt från fordonet så ofta som möjligt . Att hålla tunga laster på baksidan av lastbilen kommer att tvinga lastbilen att arbeta hårdare för att flytta och kan minska bränsleförbrukningen med så mycket som 2 procent . Även om det kanske låter mycket liten , lägger upp den på en regelbunden basis och under lastbilens livstid .
3

Använd farthållare så ofta som möjligt . Farthållaren tvingar fordonet att hålla en konstant hastighet och därför undviker onödiga accelerationer och kommer att leda till bättre bränsleekonomi under loppet av en resa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143230.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.