Vad är en Bumper Hitch Trailer ?

Trailers används för arbete , camping och massor av andra saker . Att dra släpvagnar säkert, dragfordonet och släpvagnen måste vara kompatibla . Två grundläggande typer av missöden används för bogsera - dragande : stötfångaren - skumt och det femte hjulet . Stötfångare och Bollsparkarskorna missöden

stötfångaren hitch trailer fäster en stötfångare skumt . En stötfångare hitch fäster under den bakre stötfångaren . Bumper missöden kallas också boll - missöden , eftersom släpvagnen - hitch fäster med en metall kopp över stötfångaren hitch boll, vilket fri rotation från sida till sida , och spelrum för vertikal rörelse under färd.
bumper vs påhängningshöjder

bumper släp hitch har dragkrok monterad framför kroppen av släpet på en metall A - frame . Vändskivans hitch släpvagnar har en del av trailern över den faktiska lås, som monteras på en svängbar piedestal monterad på bädden av en lastbil.
Relativa Fördelar

fördelarna med påhängningshöjder riggar är att bogsera fordonet har större dragkraft och släpet kan inte svänga så lätt . Fördelarna med en stötfångare hitch trailer är att den ansluter och kopplar lätt , och en stötfångare skumt kan installeras på nästan alla fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143222.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.