2002 F-250 V10 Specifikationer

Ford lastbilar var först tillverkades 1948. I 2002 års F-250 kommer i en av tre trimlines: XL, XLT och Lariat. Alla tre trimmar erbjuder en standard 5,4-liters, åtta-cylindrig motor som kan uppgraderas till en valfri 10-motorblock istället. Inom dessa tre trim finns det också olika alternativ som kan ändra storlek och funktioner i varje lastbil. Motor och växellåda

2002 F-250 XL, XLT och Lariat trim kommer alla med en vanlig åtta-cylindrig, 260 hästkrafter 5,4-liters motor. Dessa tre trimlines erbjuder också en vanlig sexväxlad manuell växellåda med överväxel eller en valfri fyra-växlad automatlåda med överväxel. XL, XLT och Lariat har en 3,73, 4,10 och 4,10 axel ratio, respektive. Alla trimlines erbjuda deltid, fyrhjulsdrift överföring.
Styrning, fjädring och bromsar

XL, XLT och Lariat trim erbjuder en bladfjädring med tung- tull främre och bakre stötdämpare och re-cirkulerande boll styrning. F-250 har främre och bakre ventilerade skivbromsar. XL rider på 16,0-tums argent stålbyggnaderna på XLT på 16-tums krom och Lariat körs på 16-tums hjul silver legering.
Interiör Säkerhetsfunktioner

XL, XLT och Lariat alla erbjuder låsningsfria bromsar, antingen för bakhjulen, den tvåhjulsdrivna trim, eller alla fyra hjul, på fyrhjulsdrivna trim. Alla trimmar erbjuder också en chaufför-sidokrockkudde och en krockkudde på passagerarsidan. Addera Interiör Sittplats och yttre egenskaper

XL och Lariat kan alla plats för upp till sex passagerare. Både tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift XLT Shortbed Trimline rymmer tre passagerare medan alla andra XLT trimlines rymmer upp till sex personer. De bakre sätena på alla tre trimlines är säten. De F-250 har en bakre stötfångare, en släpvagn sele och en tillgänglig dragkrok.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143220.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.