Hur du anpassar en Dodge Ram 1500

Dodge Ram 1500 är en liten, halv-tons pickup. Trucken kan hantera de flesta situationer som uppstått i det dagliga livet, liksom många som du kan stöta på när du använder fordonet som ett arbete lastbil. Anpassa en Dodge Ram liknar anpassa någon annan pickup, men på grund av den unika formgivningen av Ram pickup truck ofta sticker ut från mängden. Instruktioner
1

Bli av beståndet däck och hjul och ersätta dem med något större. En av de första ändringarna flesta åkare gör är att lägga stora off-road däck och hjul för att matcha.
2

Investera i en suspension lift kit. Medan en kropp hiss kommer att höja fordonet, kommer en suspension lift förbättra din off-road prestanda och är en bättre investering i slutändan. Hur högt du lyfter din lastbil är upp till dig, men kom ihåg att det kan finnas lagar i termer av hur högt du kan gå när du bor Street Legal. Addera 3

Lägg en pensel vakt till din Ram. En borstskyddet är en metall skyddande barriär som hindrar din grill från att äta träd och buskar under en tuff terrängkörning session. Borsta vakter lägga till robusta estetiska till ditt RAM förutom att skydda den från skador.
4

Ta din RAM för en anpassad färg jobb. Medan många utomhus och off-road entusiaster har sina lastbilar målade med en kamouflage mönster, det finns massor av andra val måla jobb tillgängliga.
5

Installera en vinsch på ditt RAM. En vinsch tjänar två syften --- först, gör det din lastbil ser mer ut som en robust arbete lastbil än en glänsande mönsterexempel. Andra vinschar komma till hands när dina vänner är fast i leran medan terrängförhållanden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143212.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.