Toyota Truck Projekt

Toyota tillverkar ett brett utbud av pickup lastbilar, med många olika avsedda användningsområden, för allt från lätta lastbärande till kommersiella tillämpningar. Dock kanske du vill utöka funktionerna i din Toyota truck. Om något som intresserar dig, många speciella projekt är möjligt att göra din Toyota starkare, mer bekväm och mer tillmötesgående. Dually Projekt Lastbil

Toyota visade den Dually Project lastbilen på SEMA-mässan i både 2007 och 2008. I huvudsak är lastbilen en hybrid av en högpresterande exteriör med en robust interiör. Den dieselmotorn från en stor, 35.000 pund diesel lastbil tar plats den standard lager motor för en vanlig Toyota Tundra pickup. Dessutom har motorn parad med en Eaton femväxlad manuell växellåda och en Hino bakdelen. Detta är en mycket kraftfull drivlina än standardmässigt levereras med en Tundra. Däremot har det inre av truckens funktioner såsom handsydda läder säten, mocka pelare och bakre kaptenens stolar med enskilda DVD-system.
Tundra Sportsman

annan modifierad Toyota Tundra lastbil presenterades vid 2010 SEMA utställningen, som kallas Tundra Sportsman. Faktureras som "en friluftsmänniska dröm rigg," är Sportsman utrustad med fyrhjulsdrift, en 5,7 V-8 motor och automatisk växellåda. Lastbilen har ingen säng, men i stället har en 86 kvadratmeter däck, på vilken sitter en jakt blinda och kamouflerade tält. Nedanför plattformen är tre skräddarsydda lagermoduler byggda för att lagra vapen, friluftskläder, campingutrustning och även en arbetsbänk.
Toyota Lift Kits

Toyota lift kit bidra till att höja upphävandet av Toyota-truckar, vilket ger bättre prestanda samt en mer imponerande utseende. Du kan köpa dessa kit och göra installationen på egen hand. Tillverkare skräddarsyr också kit specifikt till just din bil, säkerställer att hissen fungerar med din bil på ett optimalt sätt. Höjden på din lift kit kan variera kraftigt, allt från en tum till sju inches, men de flesta av dem varierar mellan tre och fem inches.
Sova Platform
p Om du är en camping entusiast, är det mycket lätt att ändra din lastbil säng för att ge en bekväm plats där för två personer att sova. Använda en säng liner, trä, metall fästen, skum tejp och skum ombord, kan du göra en bekväm och nivå sovande plattform. Du kan också lagra förnödenheter inne i plattformen, som du kan komma åt genom flera dörrar inbyggda i plattformens golv. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143209.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.