Hur du anpassar en 2002 Ford Ranger

Infördes 1982 som en 1983 modell , var Ford Ranger finns med både sex - och sju - fots sängar . Det fanns i Fyrhjulsdrift , vanlig fyrcylindrig , fyrcylindrig diesel och V6 -motorer . Ett antal anpassningsmöjligheter tillgängliga för 2002 Ford Ranger . Interiör , exteriör och prestanda anpassade alternativ finns tillgängliga . Anpassad klädsel , mattor och ljudanläggningar är några interiör alternativ . Custom avgassystem , sängöverkast , säng liners och dimljus är några exteriöra tillval . Instruktioner
1

Lägg ett bodykit . En kropp kit är en gjutning som fäster på undersidan av Ford Ranger och ger trucken en låg profil utseende , sänka markfrigången . Vissa organ kit har dimljus byggdes för ett mer anpassat utseende . I många fall måste gjutning målas för att passa till kroppen av lastbilen .
2

Måla lastbilen . Paint är ett bra sätt att lägga till en egen look på ett fordon . En mängd färger från neon till neutrala finns tillgängliga . För en mer skräddarsydd look , har mönster målade på toppen av anpassad färg jobb . För en finish som liknar en fabrik - finish, anställa personal för att måla din bil .
3

Add anpassade fälgar . Fälgar lägga en omedelbar förändring i utseende till ett fordon. Det finns en mängd olika stilar och utföranden tillgängliga för varje storlek på däcket i alla prisklasser . Professionell installation rekommenderas att se till att fälgar är ordentligt förankrade på varje hjul .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143191.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.