Hur du fyller & Lasta på truckterminaler

Truck terminaler är en plats där lastbilschaufförer får trailers lossas och lastas med last. Att veta var man ska gå och vem man ska prata med är viktigt om en förare vill hålla tidsplanen. Vissa terminaler kör 24 timmar om dygnet och vissa inte. Att veta när din last är upp för lastning eller lossning hjälper dig att hålla din plats i kön. Den information som krävs för att utföra denna uppgift börjar och slutar vid leverans och mottagning kontor i lastbilen terminalen. Saker du behöver
lasta eller lossa Bill utnämning
lading Truck CB radio eller mobiltelefon
Stoppkloss
Visa fler instruktioner
1

Ring upp telefonnummer på konossementet och be om sjöfart och mottagande kontoret. Fråga sjöfart och mottagande agent för ett möte för att lossa eller lasta. Schemalägga dessa utnämningar 24 timmar före ankomsten till lastbilen terminalen.
2

Ankomst till terminalen en timme före din utnämning att lasta. Hitta en plats att parkera. Detta är vanligtvis ett förutbestämt område med vägledande skyltar. Addera 3

promenad till sjöfart och mottagande myndighet att vända i din frakt papper eller konossement. Låt dem veta att du har möten för att lossa eller lasta. Fråga dem som CB kanal de använder för att kommunicera med förarna.
4

Vänta i din lastbil tills de kallar dig att lasta. Vid denna punkt lastbilen terminalen trafikledare kommer att berätta vilken docka du kommer att behöva gå till för lossning. Kör till den utsedda dockan.
5

Placera din lastbil i lossningszonen. Detta kan vara ett öppet område eller en docka, beroende på vilken typ av släpvagn du har. Om du har ett flak trailer, då hamnarbetarna kan instruera dig att säkerhetskopiera till avlastning docka eller de kan lasta din trailer från sidan i ett öppet lossning område. Om du har ett inbyggt släp, kommer de att ha dig tillbaka upp till lossning dockan. Följ deras anvisningar på denna punkt.
6

Använd dina speglar samtidigt säkerhetskopiera och Square den bakre änden av din släpvagn med dockan väggen. Engagera din parkeringsbromsen och stoppklossar dina hjul med dockan s hjulkloss. LOSSA PÅ din last om du är en lastbil och öppna bakdörrar om du är en sluten van trailer. Vänta hamnarbetarna att helt ta bort din släpvagn. Vänta på sin signal innan du flyttar din bil. Signalen kan vara en handrörelse, en röst-signal eller ett grönt ljus. Det är ditt jobb att ta reda på när du kan säkert flytta ditt fordon. Kavla upp remmarna och stäng dina dörrar när din släpvagn är tom.
7

Få någon som har rätt att teckna din konossement pappersarbete. Detta är beviset på leveransen behöver du från mottagaren att få betalt för dragande belastningen av gods. Spara kopior av pappersarbete och ge lämpliga kopior till mottagaren. Konossementet kan omfatta kopior eller kan behöva kopieras med en kopieringsmaskin.
8

Gå tillbaka till sjöfart och mottagande kontoret och låt deskman veta att du är tom och redo för lastning . Vänta på din lastbil tills kallas. Gå till arrangera område för lastning och efter dockning instruktioner. När släpet lastas, rem lasten ner om du drar ett flak eller bara stänga dörrarna till släpet om du drar en van trailer. Få en kopia av försändelsedokumentation från sjöfart och mottagande kontoret och kör till nästa lastbil terminal destination. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143182.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.