Mazda Serie T specifikation

Mazda T-serien, även kallad Titan, är en kommersiell lastbil först släpptes 1971. Den T-serien har använts över hela världen som en lätt lastbil för dragande, bär och distribuera gods. Det har om fullständigt för att öka funktionalitet och komfort. Den nya T-serien erbjuder nu flera kroppstyper att välja mellan och uppfyller alla de senaste miljöbestämmelser. Motor

T-serien modell kommer utrustad med en kraftfull och energieffektiv turbo dieselmotor. Den finns i två storlekar, 3L och 5.2L, och har bättre bränsleekonomi. Den bränsleekonomi vinsten beräknas till 10 procent, främst till följd av ett nytt tomgång stop-start-system, som startar motorn på 0,35 sekunder och trottoarkanter avgasutsläpp.
Transmission

T-serien finns i antingen framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. En fem-växlad manuell växellåda är standard, men en uppgradering till en femstegad automatlåda är tillgänglig med deluxe trim. Mazda har också genomfört en automatisk två-pedal manuell växellåda, vilket resulterar i en mjukare övergång känsla.
Kabin

Mazda har också omarbetat och förbättrat cabin specifikationer för alla nya T-serien. Stugan utrymme har utvidgats till 1.77m. Detta har resulterat i en ökning av cirka 0.075 meter. Tillsättningen av en mellanliggande mellersta stuga gör nu T-serien för att rymma upp till tre vuxna. Interiören har också helt omgjorda och nu omfattar elektriska fönsterhissar, en makt fällbar passagerarsidan spegel och en startspärr stöldskydd system. Detta har kraftigt ökat komforten för T-serien erbjuder sina passagerare.
Cargo

flaket finns nu i två trimmar. Deluxe flaket kommer med paneler aluminium lastning och ökar den maximala lasten från 0,5 ton till totalt 2,0 ton. Ökningen av maximal last kapacitet tillåter nu att T-serien att vara involverad i en mängd nya last-och distributionsverksamhet.
Miljövänligt

ökade bränsle effektivitet och minskning av buller finns bara två sätt på vilka Mazda har vidtagit åtgärder för att göra bilen mer miljövänlig. T-serien uppfyller alla miljö-och bränsleförbrukning föreskrifter. Alla utom en modell av T-serien uppnå de tunga fordon bränsleekonomi standarder. Detta har gjort det T-serien är en av de högst rankade miljövänliga fordon i sin klass.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143179.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.