2006 Ford Ranger Specs

Ranger infördes 1982, och dess åkkomfort har förbättrats sedan dess. Stora förändringar har gjorts i suspension under 2004, bromsarna under 2003, och inredning i 2005. Medan många kompakta pickuper från andra företag har flyttat till midsize klassen, har Ranger förblivit en kompakt. 2006 Ranger finns i sex trimmar: XL, STX, XLT, Sport, FX4 Off-Road och FX4 Nivå 2. Det finns också tre motorer, två växellådor och två hytt och två storlekar säng. Motor och växellåda

Tre motorer finns tillgängliga för 2006 Ranger, beroende på trim och hytten storlek. Den minsta är en 2,3-liters, rak fyrcylindrig (I4) motor som ger 143 hästkrafter och 154 pund fötter vridmoment. Nästa är en 3,0-liters V6 med 148 hästkrafter och 180 pund fötter vridmoment. Den största motorn är en 4,0-liters V6 som ger 207 hästkrafter och 238 pund fötter vridmoment. Den maximala nyttolasten varierar från 1,260 pounds till 1,680 pounds, medan den maximala trailern kapaciteten är mellan 1,600 pounds och £ 3100. Bränsleekonomi för 4,0-liters version är ungefär 17 miles per gallon i staden och 19 mpg på landsväg. Den 2,3-liters modellen får 23 mpg i staden och 26 mpg på landsväg, och den 3,0-liters version får 20 mpg i staden och 25 mpg på landsväg. Tillval eller standard på alla modeller är en femväxlad manuell eller femstegad automatlåda, överväxel.
Fjädring och styrning

Båda FX modellerna finns endast med en del -tid, fyrhjulsdrift. STX modellerna finns endast med bakhjulsdrift, och de andra är tillgängliga med antingen. Alla främre fjädringssystem är oberoende med krängningshämmare och spiralfjädrar eller barer vridning. Alla bakre upphängningar är bladfjädring och enda sport modellerna har bakre krängningshämmare. Alla modeller använder antingen gas-trycksatta eller Bilstein chocker. Också standard på alla modeller är hydrauliska, servoassisterade kuggstångsdrivna styrning.
Interiör och Space

2006 Rangers är tillgängliga i vanliga eller super cab storlekar. Super hytterna har antingen två eller fyra dörrar. STX och FX4 Nivå 2 modeller har främre skålade säten, och alla andra har delade bänkar. Front höjd är 39 inches och benutrymme är 42 inches. Super hytterna har pull-down, 50-50 sittplatser och erbjuder 33 inches av utrymme och 40 inches av benutrymme. XL-modeller kommer med vinyl klädsel, och tyg är valfritt, men på alla andra modeller, är standard trasa och läder är ett alternativ. XL och STX modeller kommer med några standard funktioner, men har många av samma alternativ som de övre-trim modellerna. De övriga modellerna levereras som standard med luftkonditionering och AM /FM-stereo med CD-spelare. FX4 modellerna levereras som standard med farthållare och lås makt och fönster makt. Addera Safety

Alla modeller är utrustade med skivor fram och bak trumbromsar, fyrhjulig anti- låsningsfria bromsar, främre och passagerare krockkuddar samt sidokollision barer. Standard på FX4 modeller och tillval på andra är en begränsad, slip differential, vilket underlättar dragkraft på halt väglag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143165.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.