2003 Z71 Offroad Motorspecifikationer

Den 2003 Chevy Silverado Z71 offroad paketet är endast tillgängligt för fyrhjulsdrift (4WD) förlängda hytten modeller som tillverkas av Chevy för det året. Den Z71 offroad paketet lagt en starkare total suspension paket till basen Chevy Silverado 4WD-modellen, som redan innehöll en mer kraftfull motor än andra Silverado modeller. Den 2003 Z71 Chevy Silverado är perfekt för alla som behöver ett fordon som kan transportera stora last last över avstånd som kan omfatta fläckar av tuff terräng. V-8 motor

Förlängd hytt modeller av 2003 Chevy Silverado levereras som standard med antingen en 4,8-liters, 270 hästkrafter V-8 motor eller en 5,3-liters, 285 hästkrafter V-8 motor. Båda modellerna av motor utnyttjar åtta cylinderkolvar för gas förbränning.
Offroad Suspension

många tekniska specifikationerna manifest på Z71 offroad paket för 2003 Chevy Silverado utgör förbättringar på fjädringssystem för offroad körning. Den Z71 paketet ingår en hög kapacitet luftrenare för att minska eventuella uppbyggd från smuts, en hasplåt paket för att skydda suspensionen underifrån och stötar med en clearance av 1,81 inches (46 mm), som kan hantera tunga stötar från vägen med skramlande passagerare.
Transmission

2003 Chevy Silverado lastbilar levereras som standard med antingen en fyra-växlad automatisk växellåda eller en femväxlad manuell växellåda. Bland 4WD utökade cab modeller som är kompatibla med Z71 offroad-paketet, är den enda tillgängliga överföringskapaciteten förenligt med motor och drivlina den fyrväxlad automatlåda.
Andra Z71 Specifikationer

2003 Chevy Silverado Z71 paketet har flera andra tekniska specifikationer som optimerar bilen för offroad körning. Däcken för Z71 är den mest hållbara däck alternativ bland Silverado modeller för all-terrain körning. Däcken har också vita bokstäver som beskrivs på dem för enkel modell identifiering. Hjulen för Z71-modellen består av borstad aluminium, vilket gör lättare hjul för snabbare hantering, och strålkastarna använder främre halogenlampor dimma, erbjuder förbättrad ljusstyrka över strålkastarna fabriksinställningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143151.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.