1997 Dodge Dakota 4WD Specifikationer

I 1997 4WD Dakota erbjöds av Dodge som en medelstor lastbil för köpare som inte behöver full storlek kapacitet större Dodge Ram. Dodge Dakota har en fyrhjulsdrift system som avsevärt förbättrar hantering och bogsering förmåga i olika vägytor. Till skillnad från en all-wheel drive system, kan du växla mellan tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift i Dodge Dakota. Mått

1997 Dodge Dakota har en total längd på cirka 214,8 inches utan den bakre stötfångaren. Hjulbasen av fordonet --- måttet mellan fram-och bakaxeln --- är ungefär 131-inches. Truckens bredd, exklusive speglar, är 71,5 inches dörr till dörr. Dakota totala höjd är 68,5 inches.
Motor

Dodge Dakota använder en 3,9-liters V-6 motor som ger ström till alla fyra hjulen. Den Dakota producerar cirka 175 hästkrafter vid 4.800 rpm på blyfri bensin. Vridmoment för lastbilen är ungefär 225 foot-pounds vid 3.200 rpm.
Transmission

1997 Dakota var tillgängliga med bara en fem-växlad manuell växellåda från fabriken. Överföringen presenterade en överväxel femmans växel för att öka bränsleeffektiviteten under landsvägskörning. Kopplingen av Dakota mäter 10.4 inches över.
Fjädring

Dakota använder en bladfjäder bakfjädringen absorbera väg chock och en oberoende torsionsstång framvagn. Både fram-och bakaxlarna har en slutlig utväxling av 3.55:1. Trucken sitter på 15-tums aluminiumfälgar på fram och bak och använder en motordriven kuggstångsdrivna styrsystem. Addera Bromsar

1997 fyrhjulsdrift Dodge använder en kombination av disk-och trumbromsar att ge bromskraft till lastbilen. Den framför lastbilen använder 9-tums bromsar makt skiva, medan den bakre delen av lastbilen använder 11-tums bromsar makt trumma. Lastbilen innehåller inte ett låsningsfritt bromssystem för att hjälpa föraren med spärr-up.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143136.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.