Chevrolet 5500 Truck specifikationer

Chevrolet 5500 lastbilar är mångsidiga, medeltunga lastbilar som kan omvandlas från ett kommersiellt fordon till en skolbuss eller ens en husbil. Lastbilen uppnår flera syften användning genom en kraftigt modifierbara chassi som kan förändras för att passa förarens behov. En kraftfull motor ger den nödvändiga styrkan för dessa medelstora jobb, och funktioner som ett låsningsfritt bromssystem och en robust fjädring ger en säker och mjuk gång. Body

Chevrolet 5500 lastbilen har en tre-personers regelbundna hytten och en person som sex manskapshytt. Med en besättning hytt, mäter 5500 26 fot 3 inches i längd, 8 meter i bredd och 7 fot 7 tum i bredd, med en hjulbas på 16 fot 2 inches. Den regelbundna hytten har en hjulbas på 10 fot 8 inches och mäter 17 fot 1 tum lång, 8 meter bred och 7 fot 6 inches tall. Trucken har en markfrigång på 8 inches och ett instegshöjd av 19 inches. Chassit kan modifieras för husbil, schoolbus eller kommersiellt bruk.
Motor

En Chevrolet 5500 lastbil presenterar en frontmonterad 6,6-liters motor med åtta ventiler och en bakhjulsdrift. Trucken är i stånd att upp till 325 hästkrafter och 5.500 rpm, skapa upp till 520 foot-pounds av vridmoment med en femstegad automatlåda eller sexväxlad manuell växellåda. Bränslesystemet är turboladdad och bär upp till 60 liter.
Funktioner

Trucken levereras med 15-tums hydrauliska skivbromsar med fyra-kanals anti- bromsar. Hjulen är 19,5 inches med 6 inches, och 5500 har en minsta svarvning diameter på 38,6 meter med en vanlig cab, 47 fot med besättningen hytten. Den främre hjulupphängningen har en I-balk axel med 35-millimeters stötdämpare, och bakfjädringen har en fullständig avlastade med liknande stötdämpare. Farthållare och förarsidans airbag finns också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143129.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.