Hur ansluta släpvagnens bromsar en 2005 Dodge Ram 1500

dragfordon över 1.500 pounds kräver att din släpvagn vara utrustad med ett eget bromssystem . Släpvagnsbromsar aktiveras när du trycker på bromspedalen i din lastbil , med en elektronisk signal från en enhet som kallas en broms controller . Ansluta släpvagnens bromsar din 2005 Dodge Ram 1500 är helt enkelt en fråga om att koppla upp sju -vägs elektriskt kontaktdon från trailern till kontakten under stötfångaren på lastbilen . Denna process är densamma som att ansluta släpvagnens bromsar någon annan standard pickup. Instruktioner
1

Anslut trailern till dragkrok på din 2005 Dodge Ram 1500 .
2

Lokalisera sju -vägs honkontakt längs botten av den bakre stötfångaren på din Dodge Ram . Den sju - polig kontakt är bakom en fjäderbelastad lock ungefär storleken av en US kvartal .
3

Lyft den fjäderbelastade luckan och sätt i vagnens sju -vägs hankontakt . Se till att du rada upp de sju stiften i änden av släpvagnen kontaktdon med de sju hålen på lastbilen kontakten. Var och en av de sju stift styr en annan aspekt av trailern , såsom bromsljus , blinkers , bakljus , extraljus och elektroniska bromsar .
4

manövrera bromsar och blinkers , en efter en . Har en partner kolla av så att lamporna Släpvagnsbromsventil och blinkers fungerar korrekt .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143122.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.