1995 Ford F150 Flareside specifikation

Fords F-serien är en serie pickup bilar som har varit i produktion i över sex decennier. F-150, infördes 1975, hade utvecklats till en mångsidig och prisvärd bil, utformad för att möta behoven hos småföretagare och de vardagliga krav som familjelivet. Under 1995 F-150 var den mest sålda lastbil i Amerika och många konfigurationer finns fortfarande tillgängliga. Kroppstyp och Styling

standard F-150 Flareside var utrustad med en två-dörrars, tre-sits cab. Ford insåg att pickup var tilltalande för familjer samt småföretagare och därmed infört mer styling till F-150. Den Flareside modellen hade ytligare bloss över hjulhusen än andra modeller, som producerar en slankare söker lastbil. Dessutom var 1995 det första året på Eddie Bauer Inredningen var tillgängliga, som erbjuder kunderna möjlighet att uppgradera inredningen. Ett XL Supercab alternativet var tillgängliga som erbjuds en större hytt, tillmötesgående sex personer.
Motor

standard F-150 Flareside var utrustad med en 4,9-L V- 6 motor, erbjuder 150 hk. Ford väntas konsumenterna att använda trucken för en rad användningsområden, från dragande byggvaror till bogsering båtar, och därmed behövs en motor som skulle kunna klara av den höga arbetsbelastningen. Ytterligare alternativ fanns tillgängliga för att uppgradera motorn till antingen en 5-liters V-8 erbjuder 195 eller 205 hk, samt en 5,8-liters, 210 hk alternativet för den mest ansträngande arbete. Alla motorer fanns tillgängliga med manuella eller automatiska växellådor.
Safety

fordonssäkerhet blev en stor försäljningsargument på 1990-talet, kom 1995 F-150 med ABS (låsningsfria bromssystemet) och förarens sidokrockkuddar monterade som standard på alla modeller. Ford har F-150 med tvåhjulsdrift som standard, eftersom det är mest effektivt. Fyrhjulsdrift kan aktiveras vid behov, ökad säkerhet när de reser i farliga förhållanden såsom is eller snö och när dragande stora laster. Som
Fuel Economy

F-150 var avsedd för dagligt bruk, som ska användas lika för kör runt i stan som för transport av byggmaterial, uppnådde gas körsträcka beroende på användning och motorstorlek den specifika modellen. Den standard motor kan uppnå mellan 18 och 20 miles per gallon under körning på motorvägar. Mätarställning skulle minska till cirka 15 mpg vid användning för kryssning runt stan. Bränsletanken på F-150 kan hålla 19 liter, vilket ger bilen en räckvidd på någonstans mellan 285 och 380 miles mellan tankning stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143116.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.