Hur Isolera en gammal lastbil Cap

Isolerande din gamla lastbil mössa kan göra din jakt och fiskeutflykter lite drägligare när vädret blir nasty. De flesta lastbil caps komma med ingen isolering de är helt enkelt metall sträckt över ramen. De ger liten barriär mot en stark vind om du vistas i dem över natten. Ett sätt att öka komforten är att isolera locket själv. Detta är ett projekt som varje person kan åstadkomma. Saker du behöver
Måttband isolering
Skum (Vanligtvis säljs i 4 - med 8 fot ark med en tjocklek av två inches) katalog Foam cutter (Denna enhet är en räfflad tråd sträng med handtag på varje sida som används för att skära skummet) katalog Flytande lim (Säljs i tuber på din lokala järnaffär) katalog Spray expanderbart skum (Såld på din järnaffär, kommer den att expandera för att fylla luckorna när de sprutas in i dem) katalog
Visa mer instruktioner
1

Mät ytan av locket. Dessa är bara de områden som kommer att omfattas. Du bör inte täcka fönstret tillbaka på grund av trafikreglerna behandlar obstruktion. Bestäm hur mycket av skummet ombordstigning du kommer att behöva.
2

Mät luckorna till taket på locket för att avgöra var du kommer att skära skummet. Använda skum skäraren skär rätt mängd skum. Du bör klippa alla taket och sida panelsektionema på en gång för att göra att placera dem i locket enklare och effektivare. Kom ihåg att mäta in mellan stålramen luckor. Du vill skum vara tätt till dessa strålar för mer komfort.
3

Applicera lim på baksidan av skummet och tryck på toppen av taket. Håll i några sekunder för att försäkra limmet fastnar. Upprepa denna process med sidopartier för varje avsnitt av ramen. Du bör köra limmet längden och bredden av panelen vid 3-tums mellanrum. Detta kommer att försäkra ett bra tag. Upprepa denna process med alla den andra sidan och takpaneler. Kontrollera att panelerna som är spola som möjligt.
4 skum

Spray i springorna mellan panelerna. Du kommer inte behöva spruta en stor mängd i luckorna eftersom det kommer snabbt expandera och fylla tomrummet skapar en luftsluss.
5

Lämna luckan öppen så att röken att försvinna. Detta kan ta ett par dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143094.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.