Lägga Hästkrafter till en GM Truck

Slumpmässigt lägga eftermarknaden tillbehör som lovar att lägga hästkrafter till din GM lastbil är inte rätt väg att gå. Istället har en bestämd plan i åtanke och skräddarsy ändringar för att möta specifika behov. Exempelvis kräver bogsering av tunga släp på hög höjd olika förändringar än en lastbil som används främst för terränggående aktiviteter. Oavsett behov, det finns fyra områden som kan ändras. De bör fungera sömlöst tillsammans för att ge goda resultat. Instruktioner
1

Byt avgassystemet. En fririnnande avgassystemet ökar hästkrafter, men direkt ändrar momentkurva. Vridmoment är relaterad till total dragkraft, och resultaten kan inte vara tilltalande om bogsering en tung släpvagn är målet. Denna modifiering ger utdelning, men när motormodifieringar görs.
2

Ändra systemet motorns dator. Detta har också tvivelaktiga avkastning om inte ändringen är specifika för ansökan. Byta datachip i hopp om att omedelbart lägga hästkrafter kommer inte att möta behoven av hög höjd bogsering. Men med ett program som passar det målet, tillsammans med rätt motormodifieringar, resultaten är bättre.
3

Ändra luftflödet, eller intag systemet. Friflytande inloppsrör, luftfilter och fallspjällhusen är allmänt tillgängliga, men dessa system är dyrt och nyttan marginell. Ett undantag till detta är på höga höjder där resultaten är ofta dramatiskt bättre.
4

göra selektiva motormodifieringar. Byt ut motorns kamaxel med en prestanda profil cam som möter hästkrafter behov, såsom ökad vridmoment och hästkrafter. Detta är ett stort åtagande eftersom mycket av motorn demonteras under installationsprocessen. Detta är dock den viktigaste motorn modifiering som ändrar hästkrafter och profiler vridmoment.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143088.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.