DOT Specifikationer för en Semi avgaser

Federal Motor Carrier Safety Administration, en uppdelning av Department of Transportation (DOT), utfärdar kraven för en semi avgassystem. Kraven listas under federal reglering 393,83 och består av nio specifika krav som reglerar säker drift av systemet. Som av 2010 finns det inga krav på att medla avgaserna från en semi, men det kommer att förändras under 2014. Placering av avgassystem och urladdning

Ingen del av avgassystemet kan placeras där röken kan orsaka brännande, kolning, skador på bränsletillförseln, ledningar eller brännbara delen av fordonet. Systemet kan inte släppa avgaser under bränsletanken eller bränsletank påfyllningsröret, framför semi hytt eller under hytten eller sleeper fack.
Installation Manner av avgassystemet
< p> måste Avgassystemet fästas säkert i bilen men kan installeras på en galge som möjliggör förflyttning av systemet under drift av fordonet, och som gör det möjligt för den naturliga expansion och kontraktion av avgaserna.
Addera Förbjuden reparationstekniker

Avgassystemet kan inte repareras med tillfälliga plåster eller omslag,. permanent reparation åtgärder krävs
kommande förändringar i Specifikationer

I oktober 2010 meddelade Environmental Protection Agency (EPA) och DOT den allra första regeln syftar till att reglera utsläppen från avgassystemet för semifinal. Ändringarna träder i kraft mellan 2014 och 2018. Se avsnittet Resurser för en länk till ytterligare information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143085.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.