Trucking Wood Pellets

Träpellets är ett effektivt sätt att hålla ditt hus varmt under vintern. Du kan förstöra dina pellets om du dra dem felaktigt, though. Fukt är den största fiende av träpellets, men andra faror hotar säkerheten för dina pellets. Om du riva en påse under transporten processen, kan kraftiga vindar bära bort dina pellets eller fylla flaket med pellets. Saker du behöver
Lastpallar
Tarp
Visa fler instruktioner
1

städa ur sängen av din lastbil. Torka ut om det finns någon fukt i botten av lastbilen som kan sippra igenom påsar med pellets.
2

Lay träpallar i baksidan av lastbilen för att hålla påsar med pellets från flaket. Pallarna håller en buffertzon mellan sängen av lastbilen och påsar med pellets. Denna buffert utrymme är viktigt i händelse av regn.
3

Undersök påsar med pellets för tårar innan du köper dem. Endast köpa väskor som är i optimalt skick.
4

Sänk bakluckan på lastbilen. Lyft påsar med pellets (med benen, inte ryggen) och bära dem till lastbilen. Klättra på sängen av lastbilen och ställa säckarna på pallar nära hytten på lastbilen.
5

Lägg ut påsarna över pallarna på sängen av din lastbil. Sstack påsarna om du kör ut ur rummet men inte överstiger tre påsar per stack. Täck påsar med en presenning för att skydda dem från dåligt väder.
6

Tuck hörnen på presenning under påsarna av pellets. Detta förhindrar tarp från flyga iväg när du kör.
7

Kör till din destination. Varje gång du stannar vid rött ljus, kolla backspegeln för att se till tarp är fortfarande intakt. Dra in en säker plats och justera tarp om det lossnar.
8

Dra tarp utanför påsar med pellets när du når din destination. Sänk bakluckan och lossa pellets genom att överlåta dem till en assistent på marken nedanför. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143077.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.