Hur får man en ny titel för min lastbil

Att förlora titeln till ett fordon kommer att hindra dig från att sälja den eller ny registrering om du flyttar till en ny stat. Lyckligtvis, så länge du är registrerad ägare av lastbilen, kan du alltid få en ny titel för det. Att få en dubblett titel för din lastbil är lika enkelt som att fylla i några papper på ditt lokala bilregistret. Även namnen på de kontor och blanketter du behöver använda varierar enligt stat, är processen för att få en dubblett titel för din bil huvudsak samma över hela USA. Saker du behöver
VIN Ansökan
för dubbla titel
legitimation
Pengar
Visa fler instruktioner
1

Hitta din truck unika Fordonets identifieringsnummer (VIN) på truckens instrumentbräda. Detta är ett 17 siffrigt nummer som är unikt för lastbilen och kan användas för att identifiera det lagligt.
2

Kontakta regeringens kontor i ditt tillstånd som är ansvarig för utfärdande fordon titlar. I vissa stater är det den avdelning av motorfordon, i andra fall är den skatt samlare kontoret. Fråga om vad specifika former du behöver fylla i för att ansöka om en dubblett titel. Dessa blanketter finns tillgängliga för nedladdning på nätet i de flesta stater. Addera 3

Fyll i ansökan om dubbla titel med lämplig information om fordonet. Skicka in blanketterna, bevis på din legitimation, bevis för utsläpp av panträtt på titeln (om tillämpligt) och en check eller postanvisning för det belopp som den dubbla titeln avgiften i ditt tillstånd. Dessa avgifter varierar kraftigt efter plats.

Du kan bli skyldig att tillhandahålla bevis på adress om adressen där du bor för närvarande inte stämmer med adressen på din lastbilens registreringsnummer och titel.
4

Vänta flera veckor tills den nya titeln kommer med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143074.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.