Hur man bygger en Slide flaket Out

Konstruera din lastbil säng glida ut är en tidskrävande process som också kan ge många belöningar. En lastbil säng glida maximerar ut din tillgängligt utrymme och gör dragande mindre föremål lätt. Det kan också lägga lite av skydd för värdefulla verktyg du hålla på baksidan av din lastbil. Dock kommer bygga din bild ut att vara någon promenad i parken, så spänne ner och engagera dig i projektet innan du börjar. Annars kan du avsluta aldrig. Saker du behöver
Måttband
Saw
Plywood
Krita
Borra
Träskruv
Pencil
Paint
säng liner
Bultar

Visa fler instruktioner
1

Mät längden på din flaket från baksidan av hytten till bakluckan. Mät bredden på bredaste stället och även mellan de två hjulhusen.
2

Klipp till en bit plywood på längden och bredden på din lastbil säng. Skär en fördjupning i varje sida av kortet för att göra plats för hjulhusen. Vänd brädan över och dra tre raka krita linjer på längden på ryggen (ett ner i mitten och en bredvid varje av de nedskärningar för hjulhusen).
3

Skär tre ytterligare bitar av plywood längden på flaket av en-fot bred. Lägg dem parallella med varandra på deras sidor. Placera den stora bit plywood över dem (så att sidan med krita linjer uppåt).
4

Be en assistent för att hålla den övre bit plywood stadigt medan du flyttar bitar av plywood nedan. Linje varje ände av plywood upp så de stämmer med varje krita linjerna. Borra fem träskruvar genom skogen med jämna mellanrum längs varje krita linje, säkra de tre mindre styrelser på plats.
5

Pressa stor bit plywood över så de tre mindre styrelser sticka upp. Mät avståndet mellan de vertikala plywood plankor.
6

Klipp två bitar plywood så bred som utrymmet mellan de vertikala brädor och så länge flaket (dessa är de nedre delarna av bilden ut lådor). Skär fyra lådsidehöjd 2 inches kortare än längden på flaket och 9 inches tall. Märk botten bitar med ett "a" och sidostycken med "B".
7

Placera både "A" plankor platt på marken. Ställ två "B" bitar på toppen av varje "A" piece vertikalt. Placera "B" bitar så de sitter på höger och vänster sida av "A" bitar med en tum av utrymme mellan slutet av "B" brädor och kanten på "A" brädor fäster dem sedan till varandra med träskruv.
8

Skär fyra bitar av styrelsen att göra fram-och baksidan av korten. Skär dem 9 inches lång och lika bred som botten bitar av lådorna. Bifoga dessa träbitar till framsidan och baksidan av lådorna, framför "B" bitar och ovanpå "A" bitar.
9

Måla plywood lådor med exteriör-grade sprayfärg för att få dem väderbeständigt. Måla stor bit plywood med de tre vertikala brädor i samma färg. Låt dem torka innan du gör något annat med veden.
10

Placera en platt gummi droppe i sängen liner ovanpå de vertikala brädor sticker ut från den stora bit plywood med toppen uppåt. Fäst säng liner till de vertikala plankor med takläggning naglar och bultar. Lägg till stöd till de fyra hörnen på flaket liner genom att fästa 2 av 4s som når från botten bit plywood i botten av fodret i varje hörn.
11

Skjut de två lådorna i mellan de vertikala trä plankor bifogas stor bit plywood. Be en assistent som hjälper dig att lyfta hela konstruktionen i den tomma sängen av din lastbil. Sängen liner bör vända uppåt.
12

Fäst konstruktionen till sängen av din lastbil genom att installera bultar genom plywood på vardera sidan av lådorna ner i metallen på flaket. Installera snäpper på lådorna för att hålla dem stängda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143066.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.