2003 Chevy 2500HD Specifikationer

Den 2003 Chevy 2500HD är en typ av Silverado med en högre lastkapacitet än vanliga Silverados. HD står för tunga. Med tre motorer, till tre cab storlekar, tre växellådor, två storlekar säng och fyra trim välja på, hitta rätt lastbil för jobbet är nästan garanterat. Uppgradera till LT-modellen och blanda affärer med nöje av stil och komfort som kommer med de många tillgängliga alternativ, utan att offra kraft och prestanda. Motor och växellåda

standard i alla modeller är en 6,0-liters, V-8 motor som ger ut 300 hästkrafter och 360 foot-pounds av vridmoment. Två valfria motorer finns tillgängliga på alla modeller utom Work Truck trim. Ett alternativ är en 6,6-liters, diesel V8 med 300 hästkrafter och 520 foot-pounds av vridmoment. Den andra är en 8,1-liters V8 med 340 hästar och 455 foot-pounds av vridmoment. Den maximala nyttolasten varierar från 3.100 till 4.000 kg., Medan den maximala dragkapacitet är £ 12.000. Standarden överföring på top-of-the-line LT-modellen är en fyra-växlad automatlåda med överväxel och en valfri femväxlad manuell med överväxel är tillgänglig. Alla andra modeller levereras som standard med fem varvtal. Basen och LS modellerna har också en valfri sex-växlad manuell, överväxel.
Fjädring och styrning

Alla modeller levereras som standard med bak tvåhjulsdrift med option på deltid, fyrhjulsdrift. LT har en elektronisk, fyrhjulsdrift skift, medan det i de övriga modellerna är manuell. Eftersom HD är avsedd för bogsering och dragande tunga laster, den har en kraftig fjädring. På framsidan är en oberoende fjädringssystem med torsionsstänger och gasdrivna chocker och en krängningshämmare. På baksidan finns ett blad-fjädersystem med gasdrivna chocker. Re-cirkulerande bollen steeling är standard på alla modeller.
Interiör och Space

Alla modeller finns tillgängliga med regelbundna, förlängda eller besättningens hytter, utom Work Truck, som endast kommer med en vanlig cab. Den regelbundna hytten, med plats för tre, erbjuder 41 inches av huvud-och benutrymme. Den förlängda hytten, med två små bakdörrar ger passagerarna 38 inches av utrymme och 34 benutrymme. Den fyrdörrars manskapshytt erbjuder 40 inches av utrymme och 39 av benutrymme. Det arbete och bas modeller levereras standard med vinyl sittplatser och en trasa eller premium trasa är valfria. LS-modeller levereras som standard med premium trasa och valfria läder, medan LTs komma med läder. LTs erbjuder främre hinkar och en bak, split-bänk, medan de övriga modellerna har en 40-20-40 främre bänk och delad eller full baksäte. Allt kommer som standard med luftkonditionering och en AM /FM-stereo. LS och LTS kommer standard med, eller ha som alternativ:. Farthållare, c-lås och Windows, Internet och en DVD underhållningssystem Addera Safety

Alla modeller levereras som standard med främre och bakre ventilerade skivbromsar, fyrhjulsdrift, låsningsfria bromsar och finns med en differentialbroms för bättre framkomlighet på halt väglag. Också standard på alla är front, passagerare och förare krockkuddar och sido barer inverkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143057.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.