Hur du anpassar en Toyota T100

Toyota T100 är en fullstor pickup som erbjuds av den japanska auto maker. Den T100 finns i antingen två-eller fyrhjulsdrift alternativ. Förutom driftalternativ, kommer T100 också i antingen en king cab version eller standard två dörrar, två passagerare modell. Den T100 är anpassningsbar, begränsas endast av eftermarknaden tillbehör som finns och dina speciella anpassade behov lastbil. Fundera på var du ska köra, om du behöver för att dra idrottsliga redskap eller om du hoppas på att lägret med lastbilen. Instruktioner
1

Lägg en lastbil husbil till T100 sängen om dina behov är på väg in i backcountry, väg snubbla eller touring landets motorvägar. En lastbil husbil passar över flaket och ger ett hårt skal levande, matlagning och sovalkov för äventyr.
2

Byt däck att skräddarsy för dina behov. Exempel inkluderar att lägga lera däck för 4-by-4 off-road körning, eller byta till dubbade vinterdäck och is däck för vinter äventyr och körning.
3

Installera en dragkrok till baksidan av T100 för dragande Utility Trailers, trailers camping eller dumprar redskap. Bifoga en vinsch till den främre stötfångaren för off-road bruk. En vinsch används för att dra riggen av faror och hinder när 4-gånger-4 körning.
4

Skräddarsy radio med MP3-eller iPod-kompatibel stereo. När du byter ut radion, överväga att lägga till en in-dash navigationssystem.
5

Bifoga dimma eller djurlivet lampor till fronten grillen.
6

Linje flaket med alla väder gummi och säng-liners för att förhindra repor och skador på T100 sängen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143054.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.