Så här ansöker Liners Pickup säng

En pickup säng liner kan vara ett sätt att skydda sängen av din pickup truck utan en hel del kostnader. Tillämpning av liner pickup sängen är en enkel process som inte kräver en hel del tekniskt kunnande. Att veta hur man ansöker sängen liner till en pickup kan du förbättra andrahandsvärde på din pickup, och det kommer att spara pengar på både kort och lång sikt. Saker du behöver
säng-liner måla
Aceton
Maskeringstejp
rollern
Handskar
Rags
Sandpapper
Visa fler instruktioner

1

bort bakluckan från din lastbil och placera den på säkert avstånd där det inte kommer att bli oavsiktligt befläckade med färg eller andra vätskor. Sand och rengör ytan på lastbilen för att avlägsna smuts och fett från både flaket och bakluckan. Låt ytan torka helt.
2

Placera maskeringstejp på områdena flaket som du inte vill att belägga, liksom alla dräneringshål, för att förhindra att färgen läcker ut på marken och färgning det.
3

Placera aceton på trasan och torka av hela ytan. Låt detta torka ordentligt.
4

Måla flaket med liner paint. Använd rollern för stora områden och en borste för hörnen. När du har täckt den ordentligt, kan du börja att måla bakluckan. Låt detta torka i fyra timmar, och sedan belägga det igen, med samma metod. Lämna inte mer än 24 timmar mellan strykningarna. Efter den andra pälsen, låt fodret färgen torka i 24 timmar.
5

Återkoppla bakluckan för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143045.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.