Meyer Snöplog Instruktioner

Meyer snöplogar är stål och fäst på framsidan av en lastbil eller SUV. De manövreras av en fjärrkontroll i bilen. Plogbladet --- plåten på framsidan av snöplogen, vinklad för att pressa materialet åt sidan --- rör sig med en knapptryckning och kan kopplas på eller från bilen i några sekunder. Meyer snöplogar passform mest lätta och 1/2-ton lastbilar, liksom stadsjeepar. Typiskt komponenterna för en Meyer plog komma samman och kräver endast fästa nödvändiga delar till din bil. Saker du behöver Truck
Clevis ram
Visa fler instruktioner
1

Kör din lastbil upp till plogen och centrera huven till lyftarmen på baksidan av plogbladet (spade) tills de två slutande.
2

Drive framåt så att du trycker på plogenheten några inches. Detta torg i A-frame till gaffel ram som möjliggör ordentlig stift i.
3

De bakre fasta stift (på baksidan av plogbladet) och skårade hålet på gaffeln ram (bör att installeras på din bil först och möjliggör plogbladet eller plogenheten att fästa på din lastbil) bör anpassas.
4

Vrid handtaget pin för att låsa upp den.
5 < p> Flytta den övre delen av hissen ramen mot lastbilen. Skjut den tills den låses de främre stiften till gaffel ram.
6

Ta bort säkerhetsclipset från jackstand (fäst på baksidan av plogbladet) och skjut jackstand handtaget nedåt.

7

Höj jackstand och byt säkerhetsclipset.
8

Håll plogen kedjan spänd och placera den tredje länken ovan armen in i låsspåret. Detta kommer att ge dig rätt mängd slack plöjning.
9

Stäng av bilens tändning och Electro-Touch (fjärrkontroll) brytaren på. Gula lampor på riktade knappsatsen indikerar att Electro-Touch är på.
10

Tryck på nedåtpilen på spelkontrollen i korta intervaller för att sänka plogbladet långsamt.
11

Håll nedåtpilen på spelkontrollen för att låsa plogen i den nedre (float) positionen. Plogen kan nu röra sig längs marken eller vara vinklad åt vänster eller höger (med pilarna på Electro-Touch knappsats).
12

Tryck på uppåtpilen för att avbryta det nedre läget.

13

Kör med en hastighet av högst 40 km /h när en plog är ansluten till ditt fordon. Denna hastighet kan behöva vara lägre beroende på väglag.
14

Kör ditt fordon från plats till plats med snöplogen fäst genom att vinkla plogbladet helt och bär det så lite som är säker för vägen och villkor för att undvika överhettning din motor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143032.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.