Internationella Truck specifikationer

Internationella lastbilar kan hittas överallt påhängsvagn trafik är vanligt. Dessa traktorer är så vanliga att de är en låg kostnad alternativ för alla förare som är ute efter att bli en aktör-ägare. Dessa lastbilar har också olika funktioner som gör att du kan anpassa din internationella lastbil för att möta dina behov. Hyttalternativ

Internationella lastbilar har två olika hytt alternativ för olika typer av körning. Dagen hytten är perfekt för förare som endast kommer att göra mindre, lokala, dagliga körningar. En sovhytt finns också för de förare som kommer att köra over-the-road och kommer att vara borta under längre perioder.
Motor
p Det finns två olika alternativ för motorer i de internationella lastbilar. Den Cummins ISX är standard motor, erbjuder 435-600 hästkrafter. Det andra alternativet är att CAT C15 motorn, vilket ger 435-550 hästkrafter.
Axlar
p Det finns många olika axliga alternativ som finns på internationella lastbilar. Standarden framaxeln är Hendrickson fabricerade, vilket har en 12.350 pund kapacitet. Andra framaxeln inkluderar olika Meritor standard och bred-track axlar, och flera Dana-Spicer standard och bred-track axlar. Den största kapaciteten av dessa är 14,600 pounds. Standarden bakaxeln är Meritor enda nedsättning 40.000 pund kapacitet med smörjolja pump och transportörer i aluminium. Övriga Meritor och Dana-Spicer alternativ finns tillgängliga, upp till en 46.000 pund kapacitet.
Fjädring

International Trucks erbjuder flera olika alternativ för upphängning. Hendrickson mono-bladfjädrar är standard för den främre hjulupphängningen. Denna suspension har en kapacitet på 12,350 pounds. Andra alternativ är det internationella multi-link front luft, front parabolisk 2-blad kona och våren parabolisk avsmalnande blad. Den största kapaciteten är 14,600 pounds. För fjädring bak är standard Internationalens IROS med en kapacitet på 40.000 pounds. Standarden axelavståndet i baksätet är 52 inches, med optioner på 55 inches och 60 inches tillgängliga.
Bränsletankar

Bränsletanken på internationella lastbilar varierar beroende på vilken typ av hytt valt. För dagen hytten är standard bränsletanken en dubbel i-hytt 115-liters tank. Denna tank kan vara antingen polerade eller opolerade. En höger sida monterad tank är valfritt. För sovhytt, är standarden en dubbel i-hytt 150-liters tank. Denna tank kan också vara antingen polerade eller opolerade. Dubbla BOC 150-gallon tankar är valfria.
Däck

Internationella lastbilar kommer med Goodyear däck standard. Om dessa däck inte är vad du önskar, Bridgestone, Michelin, Hankook och Allmänna däck finns också som tillval. Dessa däck är monterade på 22,5-tums målat stål, polerat eller icke-polerad aluminium fälgar. Valfri 24,5-tums fälgar är tillgängliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143030.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.