1994 GMC Sierra specifikation

Den 1994 GMC Sierra fanns tillgänglig i fyra modeller: bas, Special Wideside, SL Wideside, och SL Sportside. Varje modell presenterade en 4,3-liters V-6 165-hästars motorn, med tillgängliga cylinder och uppgraderingar hästkrafter. Varje motor kom standard med en femväxlad manuell växellåda med överväxel. Ett alternativ var tillgängliga för en fyra-växlad automatlåda med överväxel. Bränsleekonomi var 15 mpg i staden och 21 mpg på landsväg, med små variationer i varje motor. Powertrain

Basmodellen kom standard med en 4,3-liters V-6 165-hästars motorn, med fyra tillgängliga uppgraderingar, den mest kraftfulla är en 6,5-liters V-8 190 hk motor. SL Sportside och SL Wideside presenterade liknande uppgraderingar, medan den särskilda Wideside fanns endast i en 4,3-liters V-6 165 hk motor. Varje modell har en 100-amp generator, 600-amp batteri och brände vanlig blyfri bensin. Basmodellen och SL Sportside hade en 25-liters bränsletank, medan SL Wideside och Special Wideside hade en tillgänglig 34-liters tank. Varje modell presenterade deltid fyrhjulsdrift och bakhjulsdrift, med undantag för basmodellen som bara hade deltid fyrhjulsdrift. br>

Varje modell presenterade en främre krängningshämmare, med tillgängliga tunga främre fjädrar och bakre stötdämpare. Sierra kom med skivor fram och bak trumbromsar. Varje modell kom standard med P225/75PR15.0BSW AS däck, med andra tillgängliga för SL Wideside och SL Sportside. Med undantag av den särskilda Wideside, alla hade en full storlek reservdäck och hjul.
Komfort och bekvämligheter

Alla modeller hade manuell luftkonditionering och en kassettspelare. En AM /FM stereo och klocka kom standard på alla modeller utom Special Wideside. Med undantag av den särskilda Wideside, farthållare, lås makt, fönsterhissar, högtalare, en analog instrument display och en varvräknare fanns tillgänglig på alla modeller.
Seating

Med undantag av den särskilda Wideside, presenterade alla modeller bänk sittplatser för tre passagerare och två-vägs förare och kontroller passagerare. Endast SL Wideside och SL Sportside hade full sittplatser bänk bak. Vinyl sits trim var tillgänglig för alla modeller, med valfritt skinn för Wideside och Sportside.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143028.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.