Tips för en tappad Chevy Silverado

De lägsta låg-ryttare lastbilar har haft kroppen sjunker, där hela truckens chassi sänks genom att ta bort och installera om chocker och spiralfjädrar av truckens fjädring. Bara om någon lastbil kan släppas, men det finns vissa modeller som ser ut och presterar bättre än andra när denna modifiering är korrekt gjort. Den Chevy Silverado är en av dessa modeller. Avlägsna och sätt tillbaka Våningen i Truck

Enligt Sport Truck, att ordentligt släppa en Chevy Silverado lastbil, golvet i lastbilen kommer att tas bort och installeras precis ovanför rambalkar. Detta kan göras enkelt, så länge den som utför droppe vet hur man använder en MIG svetsare och ett måttband. Detta kan skapa vissa ökningar i golvet under passagerar-och förarens fötter. Sängen i Silverado kommer också att tas bort och sättas fast igen på en högre nivå så den modifierade fjädring och hjul inte skaver mot det medan lastbilen flyttas. Ha detta i åtanke om du lita på lastutrymme i sängen av din Silverado innan du gör nedgången.
Installerar Heavy Duty chockar

Som tunga chassi och underrede av Chevy Silverado har sänkts mycket nära marken, är den mycket känslig för eventuella gupp eller ojämna vägytor. På grund av detta, är det en bra idé att byta stötdämpare på varje hjul. Installera högpresterande stötdämpare, eftersom detta kommer också att förbättra hantering och rida.
Add C-avsnitt

När Chevy Silverado sänks, däcket storlekar är ofta modifieras, men axelns storlekar och vrida förmåga förblir desamma. Detta kan leda till axeln eller däcken gnider mot kroppen av trucken. Råda bot på detta genom att installera så kallade C-avsnitt på lastbilens rambalkar. Dessa tillbehör kommer att hålla truckens axel från gnugga, trycka den rakt upp i ramen järnväg, där det finns plats och kan inte skaver mot kroppen av lastbilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143023.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.