Hur du sätter fast Truck Cap

Truck mössor eller slagklippare , är ett utmärkt sätt att lägga till lagringsutrymme till din lastbil . Lastbil sängar har under lång tid varit ett bekvämt sätt att transportera föremål eller material som kan vara till stor eller smutsiga för att passa in i en bil eller lastbil . En lastbil cap ger skydd och skydd mot dåligt väder för att skydda ditt material mot ansamling av rost eller mögel . Lastbil caps har ofta fönsterlås att skydda mot stöld . Saker du behöver
C klämmor
Visa fler instruktioner
1

Lay remsor av skum tejp på undersidan skenor din lastbil mössa . Detta kommer att förhindra att trucken repa lacken på din lastbil säng . Fäst den klibbiga sidan av skum tejp på rälsen vid basen av lastbilen locket .
2

Lyft lastbil locket och lägg dem på flaket . Har någon hjälpa dig med det här steget . Du och din assistent stå på motsatta sidor av lastbilen locket och lyft upp den på flaket . Passa rälsen på lastbilen mössa med skenorna i flaket .
3

Använd C klämmor för att fästa locket rälsen flaket . Klipp läpparna på C- klämmor på lastbilen mössa och skenor säng . Vrid låsskruven medurs för att dra åt C- klämmor . Fäst en C- klämma till vardera av de fyra hörnen av truckens cap , säkra locket till lastbilens flak.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142999.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.