Hur att hitta neutrala säkerhetsbrytare på en 2003 Dodge Ram 1500 Hemi

Den neutrala säkerhetsbrytare är en del av utgångs-enheten i ett fordon. Switchen gör att du bara kan starta trucken när den är i park eller neutral. Under 2003 Dodge Ram 1500 Hemi bruksanvisning är omkopplaren faktiskt kallad "park /neutral" switch och är en del av startmotorn apparaten. Det är en indikation ljus på fordonet som kommer att låta dig veta om denna del behöver bytas. Saker du behöver
skiftnyckel
Socket eller spärr
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på din 2003 Dodge Ram 1500 Hemi och lokalisera batteriet mot framsidan av fordonet med en röd och svart kabel ansluten till den.
2

titta direkt bakom batteriet och lokalisera Center Power Distribution (PDC). Till nedre vänster om PDC är parken /neutral switch. Dock kommer endast en del av parken /neutral switch vara synlig eftersom det ligger bakom ett lås platta fäst med muttrar och bultar.
3

Lossa batteriet genom att ta bort den svarta kabelanslutningen med en skiftnyckel. Ställ in batterikabeln till sidan. Detta kopplar den elektriska komponenten av lastbilen, vilket gör det säkert att arbeta på park /neutral switch.
4

Dra den elektriska kontakten som går till startmotorn genom att vända upp på fliken och dra ut stickkontakten . Plats som tråd åt sidan.
5

Skruva loss starter två fästskruvar med en spärr vrids moturs.
6

bort låset plattan. Detta är den sista biten som håller startapparathuset enheten på plats. Använd en skiftnyckel eller spärr för att lossa muttern och sedan glida av muttern och lås plattan.
7

Skjut ut parken /neutral switch. Det kommer nu att bli fullt synliga och kan enkelt skjutas ut om du vill eftersom det är osäkert.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142994.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.