Hur man lyfter en 99 Silverado

Chevrolet Silverado är en modell av pickup tillverkas av General Motors. Du kanske vill lyfta din 1999 modell av Silverado i händelse av en punktering. Lyft ett fordon är en potentiellt farlig operation och ska genomföras med försiktighet. Försök aldrig att komma åt undersidan av fordonet med hjälp av enbart domkraften. Den 1999 Silverado har flera jack punkter placerade runt fordonet där ramen är avsedd att lyftas. Tillåt ungefär 10 minuter för att lyfta din Chevrolet Silverado med domkraften som följer med bilen. Instruktioner
lokalisera och Montering av Jack
1

Leta verktygslådan bakom sätena i hytten på Chevrolet Silverado.
2

Skruva av vingmuttern som håller ned locket av verktygslådan.
3

Ta bort alla vingmuttrar hålla ner hjulblocken, domkraft och verktyg och dra dem ur verktygslådan. Du kommer att ha en flaska stil jack, en jack handtag, en hjulskruvnyckelns två jack förlängningar handtag och två kvarter hjul.
4

Anslut uttaget handtaget till domkraften genom att sätta kroken-formade änden i hålet vid basen av uttaget.
5

Vrid jack handtaget medurs för att låsa den på plats och höja uttaget något. Addera Lyfta 1999 Chevrolet silverado
6

Stäng av motorn, dra åt parkeringsbromsen och sätta bilen i parken (automatisk växellåda) eller 1: a växeln (manuell). Se till att överföra ärendet i 4 modeller fyrhjulsdrift är i ett drev och inte neutral. Kontrollera att trucken är på plan mark.
7

Place hjulklotsarna framför och bakom ratten längst bort från fästpunkten. Till exempel, om du lyfter med hjälp av fram, passagerarsidan fästpunkten, placera blocken på den bakre förarsidan hjul.
8

Placera domkraften under fordonets sida. Om du har en 2-hjulsdrift 2500-serien och har åtkomst framhjulet, placera domkraften under konsolen fäst vid ramen bakom framhjulet. Placera domkraften under ramen bakom framhjulet på alla andra modeller.
9

Fortsätt köra jack handtaget tills bilen är igång. Du kan nu ta bort hjulen med hjulnyckeln. Vrid jack handtaget moturs för att sänka bilen när du är klar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142963.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.