Återställa en gammal lastbil

Återställa en gammal lastbil kan bli en långdragen process. Men, det kommer vara värt det i slutändan, när man tittar på det slutliga resultatet. Gamla lastbilar kan gå från att se, tråkig och trött, att titta, blanka och nya. Allt som krävs är, lite tid och engagemang. Den kräver viss skicklighet och känsla för detaljer. Saker du behöver
Engine hissa
Golv domkrafter Review, komplett uppsättning av kvalitet fordonsindustrin verktyg
Factory Shop manuella Review, Digital kamera
trasor Handla
Partner för tungt arbete
Papper och plastpåsar
Tomma taggar
Visa fler instruktioner
1

tar sig tid att forska de delar som du kommer att behöva för din lastbil. Till exempel, om du har en populär lastbil som en Ford, så du bör ha några problem att hitta delar. Men om du har en lastbil som inte är mycket vanligt såsom en Hudson, då det kan kräva mer arbete för att hitta delar. Du kan titta på saker som delar nät och nyhetsbrev för att se om du kan hitta de nödvändiga delarna.
2

Bestäm vilken typ av restaurering du ska utföra. Till exempel kanske du vill återställa hela fordonet, som kallas en hel kropp-off restaurering eller du kan välja en semi restaurering. En helkroppsmassage-off restaurering, i princip innebär att hela fordonet tas isär och byggas om. Den semi restaurering är då, bilen är återställd men motorn sitter på plats.
3

räkna ut exakt hur mycket du vill spendera på att återställa din lastbil. Lägga undan pengar för oförutsedda händelser och skriva en lista för att kontrollera att du har allt du behöver innan du börjar.
4

Tidy ditt arbete utrymme och lägga alla dina verktyg och redskap för. Ta en bild på din arbetsyta och lastbil vid första steget. Få en mapp att lägga alla bilder i och dokumentera den varje steg på vägen fram till färdigställandet.
5

Ta trucken isär tills du når bildruta. Fråga ditt arbete partner för att hjälpa dig att ta ut lasten rutan. Ta den till en specialist restaurering garage för att få det slipas och målas. Ta hytten igen be om hjälp. Ta allt från hytten, inklusive glas, dörrar och lister, och allt annat som går med hytten. Sand papper hytten. Använd motorlyft att ta ut motorn. Lossa kåpan och ställ åt sidan.
6

Ta alla delar och rada upp dem, en efter en. Lägg alla delarna i påsar och etiketter plats eller taggar på varenda en. Se till att du håller alla skruvar, muttrar och bultar som gick med delarna.
7

bort färgen från hjulet ramar och sätta ram på kontakterna. Rengör och sand i ramen. Ta motorn, tillsammans med sändningen och bakaxel till en fackverkstad.
8

Köp nya bromsar, sladdarna, headliner, sittplatser, cab glas, lampor, dörrhandtag och eventuellt en ny grill . Du kan bestämma vad som behöver förändras, eftersom vissa av dessa saker inte kan vara trasigt.
9

Lägg alla delarna tillbaka en efter en. Åter måla trucken i önskad färg. Det enda kvar att göra nu är enhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142939.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.