2004 Dodge 1500 Quad Cab specifikation

Dodge Ram är en full-size pickup truck tillverkad av Dodge. Tillgänglig sedan 1981, är den Dodge Ram finns i många olika organ stilar. De 2004 Dodge 1500 Quad Cab är en fyrdörrars bil som är en del av RAM-serien. Se dess specifikationer för att lära sig mer om Ram motorns prestanda, säkerhetsfunktioner och hantering. Motor och växellåda

2004 Dodge Ram 1500 Quad Cab är utrustad med en 3,7-liters, V6-motor. Motorn ger 215 hästkrafter vid 5.200 rpm och 235 Nm i vridmoment vid 4.000 rpm. Quad Cab har en femväxlad manuell växellåda med överväxel, med möjlighet att uppgradera till en fem-växlad automatlåda med överväxel. The Ram har en maximal dragkapacitet på 8350 £ och en maximal nyttolast på £ 1550. Lastbilen använder vanlig blyfri bensin.
Hantering och Fuel Economy

Dodge Ram 1500 bränsletank har en kapacitet på 26 liter. Enligt uppskattningar från US Environmental Protection Agency, har Ram en bränsleekonomi på 14 miles per gallon i staden och 19 miles per gallon på motorvägen. Trucken använder en främre oberoende fjädring med krängningshämmare, såväl som en fast substans levande axel bakre fjädring. Framhjulen är försedda med främre ventilerade skivbromsar, medan de bakre hjulen är utrustade med skivbromsar bak. The Ram har också ett bakhjul låsningsfria bromssystem med elektronisk bromskraftfördelning.
Säkerhetsfunktioner
funktioner

Säkerhet på Dodge Ram inkluderar barnsäkerhetsspärr , och makt dörrar och fönster. Krockkuddar distribuera på förar-och passagerarsidan fram. Intermittent vindrutetorkare och manuell exteriör fönster ytterligare förbättra körupplevelsen.
Ytterligare funktioner

Dodge Ram 1500 Quad Cab har en kapacitet på upp till sex personer. Interna funktioner på Ram inkluderar en AM /FM-radio med kassett-och CD-uppspelning, luftkonditionering, en främre mittkonsolen med förvaring och en varvräknare. Externa funktioner på Quad Cab inkluderar en kromad grill och stötfångare, en fleetside säng, och 17-tums hjul stål med all-season däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142933.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.