Hur Justera camber på en Chevrolet lastbil

Spannet för din Chevrolet lastbil hänvisar till den vertikala placeringen av dess hjul. I allmänhet, raka cambers resultat i överlägsen däckslitage. Eftersom fordonsdelar eroderar under loppet av många år, blir din lastbil camber mindre starkt efter ett tag. För att åtgärda detta problem och justera camber, behöver du använda en speciell bult. Saker du behöver
Alignment maskin
Impact pistol
Hylsnyckelsats
Wrench in
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Place dina skyddsglasögon på ditt ansikte, och sätta din bil på sträckbänken i syfte att anpassningen. Följ den rack instruktioner för att räkna ut storleken på dina riktig inriktning mätningar.
2

Kontrollera att din bil redan har en camber bult. För att göra detta, titta på dina fjäderben bultar. Till exempel innehåller din camber bult av eftermarknaden sorten en bricka med ett litet handtag, medan fabriken modell innehåller en förskjutning excenterbult huvudet.
3

Använd din påverkan pistol för att få din icke -camber bulten att bli mindre löst. Om du har en eftermarknad camber, göra det mindre tätt med hjälp av två skiftnycklar. Har din assistent hjälper lätthet ut skruvarna när de blir mer löst.
4

Ställ dina däck för att få fram ett mått som nära som möjligt till den siffra du önskar. Sedan, säkra din strut bult med båda skiftnycklar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142903.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.