Hur man öka hästkrafterna i en 2003 Tundra

Om du äger en 2003 Toyota Tundra lastbil och skulle vilja öka hästkrafter på fordonet , det finns ett antal alternativ att välja mellan . Den 2003 Toyota Tundra kommer med en 4,7 L motor och 245 hästkrafter . Genom att installera eftermarknadsprodukter syftar till att öka hästkrafter , kan du göra din lastbil mycket mer kraftfull . Instruktioner
1

Byt ut luftfiltret på lastbilen . Lager luftfilter begränsa prestandan av lastbilen , så genom att byta till en eftermarknads produkt som fokuserar på att förbättra fordonens prestanda , kan du lägga till så mycket som 20 hästkrafter till lastbilen .
2

Byt tändstift ledningar på lastbilen. Nytt tändstift kablar minskar motståndet för fordonet när det är i rörelse och kommer därefter att öka hästkrafter .
3

använda tillsatser i kylvätskebehållaren av lastbilen . Lägga kylvätsketillsatser på trucken så sänks temperaturen av lastbilen medan den är i rörelse och kommer naturligtvis att öka den hästkrafter av fordonet. Kylvätsketillsatser kan sänka temperaturen med så många som 30 grader Fahrenheit .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142890.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.