Vilken typ av kapslingar fungerar bäst för Mini Trucks?

Även kallad Kei lastbilar, var mini lastbilar först i början av 1990 i Japan. Vid toppfart kan de bara slå 55 mph, och de säljs som terränggående fordon i USA Många stater tillåter inte dem på motorvägen. Även om du kanske inte kan känna vinden i håret i en av dessa 4-by-4s, kan du lura ut det med snö spår, automatisk växellåda, med uppgifter kamouflage och hölje som bäst med hur du tänker använda din mini lastbil. Mjuka Tonneau

Mjuka tonneau kapslingar är utformade för att täcka flaket eller bagageutrymmet. Mjuka tonneaus består av en vinyl presenning, som är perfekt för mini lastbilar ägare som vill ha en låda som är lätt att avlägsna. Den bakre delen i karossen är fäst vid en aluminiumram och knäpps på plats. Är gjorda av hårda glasfiber och är mer lämpade för permanenta kapslingar, som
Hard Tonneau

Hårda tonneaus de är inte lika lätt att ta bort eftersom den mjuka tonneau. Tonneaus används bäst när man vill dölja flaket. Även om de inte erbjuder en hel del utrymme, kommer de att hålla materialet säkert i flaket.
Truck Lid

En lastbil lock eller Locket ger mer lagringsutrymme än en tonneau gör. Lastbil omslag och lock kan göras för att passa den typ av lastbil som används. Lastbil lock kan svänga fram och tillbaka om det görs med vinyl eller mjukt material.
Camper Shell

Truck campare är husbil skal installeras på mini lastbilar. De är idealiska för dem som tillbringar mycket tid på vägen och vill bygga ett mini-hölje i flaket för att fungera som deras boende. Alternativt, kan lastbil campare ge ytterligare lagringsutrymme.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142888.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.