Hur att mjuka upp Ride i en liten lastbil

En lastbil är byggd för att hantera mer vikt, hårdare arbetsuppgifter och grövre terräng än en bil. Men allt det hindrar inte den strävan efter en jämnare gång. Det är viktigt att få din lastbil utrustad med rätt fjädring för att säkerställa en mjuk gång och undvika slitage som kan bli kostsamt. För att minska suspension trötthet, fjädrar hålla fordonet från hängande. Luftkudden mjukar kontakt mellan axeln och fjädern. På så sätt är lastbilen planat och gungning elimineras, och du kan njuta av en mjuk gång. Saker du behöver
sandsäckar
Vehicle sittdyna
Cab bussningar och armar
Springs | Stötdämpare
Visa fler instruktioner
1

Ladda flera sandsäckar sammanlagt omkring 200 pounds över den bakre delen av sängen. Lastbilar är konstruerade för att bära en last, så detta kommer att hjälpa stadig och mjukare åktur.
2

Lägg en kudde bilsäte. Den tvådelade kudde remmar runt framsätet. Den mjuka stolen kommer att absorbera en del av vibrationerna från vägen. Addera 3

Håll dina däckens lufttryck i däcket tillverkarens föreslagna gränsvärdena. Om däcken har för mycket luft, kommer lastbilen har en hårdare åktur.
4

Byt ut slitna eller spruckna hytt bussningar och /eller armar. Dessa delar absorbera stötar mellan ram och hytt. Om de är slitna eller spruckna, kan de vibrera och orsaka en skakig resa.
5

Byt ut slitna fjädrar. Lastbilen kommer att ha en hel del studsar när fjädrarna förlorar sin spänning.
6

Byt ut slitna chocker. Om chocker är i dåligt skick, kommer du att känna varje gupp i vägen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142887.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.