Hur man Välj rätt 5th Wheel Hitch

Drivers välja rätt typ av Vändskivskoppling via typ av lastbil som de använder. Det blir mindre svårt att dra en vändskiva när du äger rätt skumt. Trots alla tillverkare har ett unikt system och funktionssätt, har du flera olika alternativ som varierar beroende på faktorer såsom lastbil storlek och vägförhållanden. Instruktioner
1

Använd ett skumt av glidande sorten. Utnyttja denna form av skumt när du drar vändskivan med en kort säng lastbil. Eftersom lastbilen sängen är liten, kan vändskivan näsa slå sin hytt. Sliding missöden drastiskt minska hotet om denna fråga.
2

Skaffa en svanhals anpassningsbar skumt. Om du har en släpvagn svanhals, vanligt för lager, kan du köpa en hake att fästa bollen på svanhals skumt, kallas en kamrat skumt. Denna form av Hitch har förmågan att fästa eller ta loss, så att du har en tom lastbil säng när du inte behöver dra en vändskiva.
3

Få en standard Vändskivskoppling. Detta gör att du kan manövrera din långa säng lastbil enkelt eftersom det ger dig en hel del utrymme för att vända. Observera att du kan ta bort skumt, men inte din faktiska barer, vilket gör det lättare att dra just din trailer.
4

Använd ett skumt air ride för steniga vägförhållanden. Air Ride missöden har en air chock som gör resan mindre ojämn och minskar trycket dina fordon upplevelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142884.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.