Hur lastsäkra i Box Lastbil

En lastbil eller flyttlass är en stor resurs för transport av material. Oavsett om du flyttar och behöver transportera ägodelar, eller du har spenderat en dag storstädning, kan du läsa artiklar in i lastbilen och dra dem till din destination. Material är helt innesluten och skyddad på alla sidor, så att de inte utsätts för väder. Tar dock säkra poster i ryggen mer än bara gissa. Du måste se till att varor flyttas så lite som möjligt så att förskjutningen i vikt inte påverkar din körning. Följ dessa steg för att säkerställa föremål är säkrade, vilket minimerar rörelser under körning. Saker du behöver
Kartonger
Plastbackar
Tape
Dolly
Moving filtar
bungee stubin
Lastnät
Visa fler instruktioner

1

Organisera inventering av objekt som måste passa in i lastbilen. Kategorisera poster i olika grupper baserat på vikt och storlek. Anteckna de tyngre saker. Dessa kommer att laddas in i lastbilen först.
2

Place mindre poster i pappkartonger eller plastbackar i hyllorna. Placera inte små lösa föremål i bilen, eftersom dessa sannolikt att skifta under körning. Istället, placera dem med andra småsaker i kartonger eller plastbackar i hyllorna. Fäll upp lådor och tejpa dem stängde, och lock plats på alla plastbackar.
3

Place flyttar filtar längs botten av lastbilen. Detta kommer att förhindra föremål blir repig.
4

Använd dolly för att ta stora, tunga saker i lastbilen, och stapla dem mot bakväggen av lastbilen. Placera flytta filtar mellan stora objekt för att hindra dem från att gnugga mot varandra och blir repig.
5

Nästa, placera långa föremål längs sidorna av lastbilen. Lay objekt platt mot botten av trucken. Placera kartonger och lådor i det centrala utrymmet i lastbilen, med tyngre lådor placeras så långt bak som möjligt, mot de tunga enstaka objekt. Fyll trucken genom att kila material nära varandra då detta minimerar objekt skiftar medan du kör. Stack föremål ovanpå andra objekt, så länge som de balanserar. Artiklar bör inte betänkligt balanserande på varandra.
6

Använd bungee stubin att säkra grupper av objekt tillsammans. Sträck dem horisontellt och vertikalt inne i lastbilen, gruppera objekt framför och bakom varandra, och sida vid sida.
7

Använd ett lastnät för att säkra material ytterligare. Placera den över allt material för att fästa dem till varandra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142874.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.