Hur man får bra gas körsträcka på en 2003 F250 Super Duty 5.4L

Om du äger en Ford F250 Super Duty 5,4 L lastbil , du sannolikt inte får ideal gas körsträcka . Den åtta - cylindriga trucken får en dålig gas körsträcka på cirka 10 miles per gallon i staden och 14 miles per gallon på motorvägen . Lyckligtvis finns det ett antal åtgärder du kan vidta för att förbättra körsträcka så att du sparar pengar på gas i det långa loppet . Saker du behöver
Kall luft intag
Insynsskydd
Visa fler instruktioner
1

Håll bakluckan på F250 lastbilen upp hela tiden eller så ofta som du kan möjligen . Med bakluckan ned ökar luftmotståndet mot fordonet och därmed faktiskt får fordonet att arbeta hårdare , vilket resulterar i en lägre total gas körsträcka .
2

Hyra en auto tekniker för att installera en kall luftintag lastbilen. En kall luft intag ökar gas körsträcka till F250 lastbilen internt och efter installationen inte kräver några ytterligare steg som ägare .
3

Installera ett insynsskydd på lastbilen . En av de största problem med lastbilar med dålig gas körsträcka är lastbilens säng och den naturliga luftmotstånd som den orsakar medan lastbilen är i rörelse . En insynsskydd täcker flaket och minska luftmotståndet mot det , vilket kommer att resultera i bättre gas körsträcka för lastbilen .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142867.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.